Prosim o vyjadrenie nazoru muzov. Dnes ma po 8 rokoch opustil muz kvoli tomu, ze som na sluzobnej ceste v oblasti sportu bola vo wellnes s dvoma kolegami. Na tuto sluzobku som ho volala, je velmi pracovne vytazeny, nemohol ist. Velmi malo casu travime spolu, ziadne dovolenky, volny cas, sport. Je taketo spravanie, vztah, normalny? Aj ked, asi vsetko je relativne.
Nazor od muzov
Messje ano, komunikujem s nim, vysvetlujem, objasnujem, vsetky moje pocity hovorim, snazim sa, naozaj sme k sebe otvoreni a uprimni.
Uvedomuje si, ze ma zanedbava a vidi, co sa deje v jeho okoli, tak preto ma take pocity, co uplne chapem
Harte
Proste mu to povedz,ze si si vedoma,ze si urobila chybu,ale nebolo to myslene zle.Ze ho lubis a neurobila by si hlupost ,lebo ti nikto za to nestoji.Povedz mu,ze vies ze keby to urobil on tebe,tiez by si to tak videla.Neboj,koniec to nie je.Len potrebuje teraz od teba aby si ho presviedcala.Trosku bojovala o neho a nevzdavala to.
Necakaj kym sa prvy ozve.To musis ty.
tvoj muz je si sam na vine ked ta zanedbava
to ze ta podozrieva ze si ho podviedla s kolegami je ako z nazoru podla seba sudim teba teda ak podozrieva on teba co asi potom robi on pri kolegyniach?
Mna by viac stvalo to ze si klamala ako to ze si isla do welness.
Vo virivke som nebola, v saune zabalena v plachte a v damskej sprche. Ano, sebavedomie mam nizke, aj ked tak mozno neposobim, flirtovat s druhymi muzmi nepotrebujem. Ale priznavam si chybu, mne by sa to tiez nepacilo.
...typicke spravanie pre zenu s nizkym sebavedomim...potrebujes pravidelne flirtovat, bavit sa s inymi muzmi???? Ist do wellness s inymi?? Kebyze na plavaren.....ok...ale wellnes virivka??? Hm maloktory by ti to toleroval...alebo taky....co to robi tiez...ak ho vobec chces , tak to nerob...resp. ak to mas v sebe...budes cely zivot taka...
Este uvazujem, naozaj sa viac bavim s muzmi, myslim, ze preto, lebo pracujem v oblasti sportu a druha vec je mozno podvedoma, z detstva, ...kedze si viac rozumiem s otcom, ktoreho aj respektujem, dovody nechcem rozpisovat.
Dakujem za odpovede a cas, ktory tomu venujete. Myslim, ze sa pozname, mame naozaj otvoreny vztah. Aspon z mojho pohladu. Je to kombinacia viacerych faktorov. To, ze sme malo spolu, je asi nahlavnejsi. Na skolenie ma posielal aj on sam. Je pravda, ze keby isiel on a ide do sauny s 2 zenami, tak reagujem zrejme rovnako, klamala som preto, ze by ho to nahnevalo a citila som z neho napatie, urcite by som mu to potom neskor povedala, ale osobne. Musim priznat, ze som ho klamala prvykrat a citila som sa hrozne. Hovori, ze mi chyba empatia k jeho pocitom, v danom momente ked sa rozhodlo, ze sa ide do wellnes, neuvedomila som si ako by som sa citila ja ak by to bolo opacne. Nic som za tym nehladala, nebolo mi v ich spolocnosti nejak vynimocne, uplne normalne, ale beriem to tak, ze kazdy 'problem' nas uci nieco nove a posuva dopredu.
Harte - neurobila si chyby!!! Človek žiadne chyby nerobí. Robí len rozhodnutia, ktoré v danom okamihu považuje za správne. Si aká si, si sama sebou. Vždy sa rozhodujeme podľa toho, čo považujeme za dobré pre nás. Polož si otázku, prečo by si nemala ísť na tú služobnú cestu??? Našla si odpoveď? Ja ju nikde nevidím. Možno skôr to, že si mu nepovedala o tom wellness bolo trošku...ale tiež si to nepovedala kvôli niečomu...nad tým uvažuj. Kvôli čomu si mu klamala?
Dobré alebo zlé rozhodnutie neexistuje!
,,Řešíte dilema, zásadní rozhodnutí života. Rozhodujete se mezi dvěma vztahy. Mezi dvěma pracovními nabídkami. Mezi dvěma a více možnými budoucnostmi. Myslíte si, že právě teď se rozhoduje o vašem úspěchu a o vašem štěstí. Ale mýlíte se. "Když uděláme rozhodnutí, jedny dveře tím otevřeme a druhé zavřeme," "Svět za těmi zavřenými neexistuje. Nikdy neexistoval. Není důležité, jaké rozhodnutí uděláme. Podstatné je, jak naložíme s budoucností, kterou jsme si vybrali."