Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pochopí to ak sa budem takto k nej správať? :-P)

Príspevok v téme: Pochopí to ak sa budem takto k nej správať? :-P)
ekvalizer

Myslim tento clanok
www.google.sk
Hladal som hladal ako to dat zenskej najavo a nasiel som... vskutku sa tak k nej aj spravam az som bol prekvapeny ze dokonale to vystihol autor clanku ale ci to pochopi aj dotycna?
Ak v tom budem pokracovat respektive viac pritvrdim da sa predpokladat ze rozluskne z mojho spravania k nej o co tu ide? Ako viem ze prirodzene spravanie je to prave orechove, ja som prirodzeny ale ako som spomenul vskutku ma v tom clanku akoby opisali. Co uz ked som raz taky :-P)
Tak co vy nato? Pomoze to v dobijani srdca mnou zamiereneho ciela?

osol

Nechce sa mi citat navody, ale presne ako hovori medikamentus! Rob to, co chces robit, podla seba, to, co teba napadne. Ceni sa originalita, svojskost. Ked postupujes podla navodu, baba to vyciti a zaradi ta medzi nudnych blbeckov. Ale rob ako chces a citis. Ked ta bavi byt plagiator a veci len hrat, predstierat, tak to rob.

medikamentus

No ja teda neviem, mozno som blbec, ale ved sa spravaj celkom
normalne, nehraj sa na nic a neodkukavaj idiotske navody. Ved
predsa nebudes cosi predstierat cely zivot. Bud sam sebou a bude
alebo nebude.

ella811

:D. No neviem neviem. Lebo takéto správanie funguje už aj u nás. A to mám 13 rokov...:D nerobte z toho vedu. Buďte sám sebou. Pri nikom nie sú 100% rady ako ho dostať do kolien. Možno chcete práve takú, ktora takéto spravanie zaregistruje, ale považuje ho za trápne a príliš plytké a jasne...A proste toto jej nestačí(predsa je to dospelá žena a toto si všimnem aj ja, ale pokial nemám záujem tak bližšie neriešim a som iba milá aby sa nepovedalo..). Zistí,že o ňu javite záujem,ale to môže byť tak všetko...Tak buďte sám sebou, buďte k nej milý, pozorný a nepredvádzajte sa prilis. :-)
A už len to, že sa tu pýtate či to zafunguje, tak neviem či ste si sám sebou taký istý. Lebo keď ste sám sebou, aj keď by ste sa správali tak ako sa tu píše, tak by ste si nikde nemuseli overovať, ci to fakt zaberá...;)
No veľa šťastia nech Vám to vyjde. ;-)

Ekvalizer

Ja viem ze tento clanok je pre zeny ale vyhodilo mi aku jednu z moznosti ked som hladal v googli takze ak je venovany zenam aby zisitili podla akeho spravanie po nich muz ide tak ci ked sa ja takto budem spravat ci dotycna zisti ze ju beriem ako nieco viac...:-)
Boze ked ja ju tak milujem :-) ale nechcem sa sklamat lebo uz pred nou ma par zradilo :-(

ekvalizer

Niesom casanova, ano viem ze niektori rozchadzuju siete na vsetky strany to viem aj ja takych poznam ale ked som zalubeny rozchadzujem len jednosmerne :-P)

Marta28

pocuj ty Casanova, ja poznam takych co sa takto spravaju hned k viacerym nie len k tej jednej vyvolenej takze bacha nato aby si si to neposral tiez
houk