Myslim tento clanok
www.google.sk
Hladal som hladal ako to dat zenskej najavo a nasiel som... vskutku sa tak k nej aj spravam az som bol prekvapeny ze dokonale to vystihol autor clanku ale ci to pochopi aj dotycna?
Ak v tom budem pokracovat respektive viac pritvrdim da sa predpokladat ze rozluskne z mojho spravania k nej o co tu ide? Ako viem ze prirodzene spravanie je to prave orechove, ja som prirodzeny ale ako som spomenul vskutku ma v tom clanku akoby opisali. Co uz ked som raz taky :-P)
Tak co vy nato? Pomoze to v dobijani srdca mnou zamiereneho ciela?
Pochopí to ak sa budem takto k nej správať? :-P)
Vo väčšine romantických filmoch to je presne tak a ešte aj rozvinutejšie.Sa čudujem keď si taký romantik že si to ešte nepostrehol.Modelova situacia:Pride zena z mesta na vidiek do svojho rodiska k tete ktora je chora .Tam postretne mládenca ùplne inèho akèho mà v meste.Pozorný trochu drsňàk(na to nezabudni) spoľahlivý atď.Alebo ùplne inèho protivný podivìn do ktorého sa zamiluje.Alebo zo zaciatku ùplne nenápadný nevýrazný smutný psìk z chorým zlomeným srdiečkom ktorý potrebuje aby mu niekto pomohol.Človeče na toto nejestvuje jeden recept .Každý sme iný a každá rybka berie na inù návnadu.ps.nezabudni si naštudovať ako sa máš správať pri prvom spoločnom pohlavnom styku.
ale veď to je ľahké, veď takto sa muži správajú už na základných školách druhého stupňa keď sa im páči nejaká spolužiačka že si robia zle
nič neštuduj chlapče, toto by si mal mať už zakódované v génoch dvorenia :D
to by malo byť v tebe od prirodzenia :D
sranda....takze ty sa snazis spravat tak, ako by sa mal spravat chlap, ked ma o zenu zaujem...hehe, tak jej posli na mail ten clanok (anonymne smozrejme), mozno cosi zaregistruje, ak ma zaujem aj ona
ekvalizer. Napis o nej nieco viac a blizsie. Poznate sa uz vobec? Prichadzate spolu do kontaktu a komunikujete spolu? Ste v nejakom vztahu? Pracovny spoluziaci susedia ai? Aky je typ? Extrovertka ci introvertka? Ake ma zaujmy ai? Co o nej vlastne vies? To sa lepsie potom radi....
A vzdy bud sam sebou. Nehraj sa na nieco, co nie si.
palisada aj ja si myslím, že to je skôr pre ľudí, ktorí sa poznajú, neviem si predstaviť, že mi cudzí chlap len tak ponúkne svoj kabát alebo ma objíme, len som mala z autora príspevku pocit, že ju nejak veľmi nepozná, preto som vybrala také tie neutrálne veci z článku. Prišlo mi logické, že ak by ju poznal natoľko, že sa aj rozprávajú, smejú spolu, že by už nebol schopný to nejako jej povedať a čosi len chce naznačovať svojím správaním, ak chápeš, ako to myslím. Ale to už nech sa vyjadrí on, ako to je vlastne, ale nejak sa k tomu nemá.
Inak dúfam, že ju naozaj chce dobyť, nie dobiť :-)
aj v slove dobyjanie sa pise Y nie I ;-)
Roxy v tom clanku sa skor mysli na flirtovanie medzi parmi ktore prichadzaju do kontaktu uz nejaky ten cas pravidelne, nie na poprvykrat si myslim.
Ten článok, ktorý si tu dal. Tam je strašne veľa tých náznakov. Niektoré sú trošku čitateľné, iné však dosť nejasné. Napr. také, že viditeľne mení správanie alebo že zrkadlí pohyby. No ja neviem, ak dotyčného nepoznám, tak ani nemôžem vedieť či zmenil správanie oproti tomu, ako sa bežne správa, keďže neviem, ako sa bežne správa, a čo to je zrkadlenie? Keď si poškrabem nos aj on to urobí a akože z toho mám vydedukovať, že sa mu páčim?
Iné sú zas až veľmi viditeľné ako to, že sa snaží nenápadne dotýkať. Otázne je, čo z toho robíš ty a či si to vôbec všimla. A ak si to všimla, lebo ženy sú až veľmi všímavé, nereagovať môže bu)d preto, lebo to je jej jedno alebo aj preto, že si nie je istá, čo to znamená.
Aj keď mi to síce príde trošku detské toto všetko, no budiš, tak keď nevieš inak a chceš sa držať tých rád z článku, tak ja aby som si to všimla a zareagovala na to, bolo by to asi toto:udržiava očný kontakt, vždy sa usmeje, to zrkadlenie by muselo byť fakt viditeľné, určite nie flirtovanie s inými, to by ma skor odradilo, zasmeje sa na všetkom, čo poviem aj keď poviem úplne nepodstatnú vec a snaží sa byť v mojej blízkosti čo najčastejšie, ak mu to okolnosti dovoľujú a hlavne, toto tam síce nie je, aspoň sem tam sa ku mne ozve a určite nie ignorácia, to je tiež také detinské...asi tak no
A prepáč, nedá mi to, v slove nevycíti sa píše y po v :-)
no tak ludia, ja neviem byt sam sebou... ako viem ale neviem ci nerobim nieco blbo ked mam o zenu zaujem. Ci nerobim nieco tak ze z mojho spravania neviciti ze ju balim, ze po nej pokukujem a chcem ju mat pre seba. Chcel som radu ci sa nemam viac usilovat, zvaraznit niektore prvky spravania. Viete ako ked ste sa ucili do skoly a v knihach aspon ja som takto robil ze som si dolezite vety podciarkoval zvyraznovacom aby mi udreli do oci tak ci tak nekonat aj v pripade balenia zeny ze zdoraznim niektore znaky spravania aby jej udreli do oci "ze aha, ten po mne ide asi sa mu pacim, chcem ma, zalezi mu na mne" Chapete. Niesom velmi uspesny v baleni, niekde asi robim chybu lebo no nedari sa mi, stale ked som nejaku zacal tak to skoncilo fiaskom a dotycna bud tvrdila ze niekoho ma alebo zdrhla a vyhabala sa mi, nekomunikovala.
som nemyslela, že chlapom na to treba návod :) hlavné je nevzbudzovať nádej, že by z toho mohlo niečo byť, ľahostajnosť
Ekvalizer a nemas nejaky clanok ako sa sprava chlap ked o zenu zaujem nemaaaa?
:-DDD chechecheche..