dobry den , potrebujem poradit , neviem koho sa opytat na vsetko som sama..... takze ,na bazar sk . som si objednala kabelku na foto krasna imitacia chanel , cena 53€ aj z postovnym , tyzden som na nu pozerala , ze si ju teda objednam , nasetrila som si peniazky , kočka mi hned odpisala ,ze je to realna foto , ze ci chcem osobny odber ,alebo prevod na ucet ...a ze pri dobierke berie postovne na ucet, pisala velmi milo seriozne , kedze mala banku uplne mne odruky , uprosila som ju ci by mi mohla poslat dobierkou aj s postou ,ze ju urcite preberiem ,ze sa na tasku velmi tesim , ako mi prisla , bezala som si pre nu na postu , doma som otvorila balik a skoro ma porazilo , poslala mi hnusnu cisnku ciernu smradlavu kabelku hodnu asi 15 euram ,a ani to by mi asi nikto nekupil,keby som ju aj chela znova predat aby sa mi vratilio peniaze , rozculena som jej napisala spravu , volala na mobil nic ziadna odozva , po dvoch hodinach mi napisala ,ze nechape ,co sa stalo , ze sa asi musela pomylit .... lenze ja som uz citila podvod , napisala som jej vyhraznu spravu ,ze nech to da doporiadku inak sa obratim na policiu , po tomto mi uz neodpisala ,... je tomu 3 dni ,neodpisuje nedviha telefon ... chcem sa opytat , da sa stym nieco robit ,? boli ste niekto v takej situacii ... napadlo ma aj bezat na postu a stopnut prevod penazi ,... ale uz som nestihla postu bolo zavrete ,a teraz je vikend .. ako to mam riesit ,prosim RADU velmi prosim ..keby to bolo 25 eur .. no ok kabelku by som krvopotne aspon za 15 eur predala ... a 10 eur no co uz ,moja debilita ... ale 53 je na mna dost a chcem ich nazad .. prosim radu ,dakujem .. moc vdacna budem ..
bola som podvedena ,prosiiim radu .
teda upresnim ,kabelka mala byt krasna modra chanel s retazou , a ona poslala ciernu otrasnu smradlavu kabelku v tom formate a znacka David joens,/ asi aby to tak v baliku vyzeralo /ktoru asi kupila v cinaku za 10 eur . proste uplne na mile zdialena na co som ja pisala .