paradox

Príspevok v téme: paradox
SABRINA 89

............. NENAVIDIM nepravost a krivdu ludom ktori si to nezasluzia...... vzdy som sa bila pre ludi ktorym sa krivdilo ,nepravom ublizovalo ........ a paradox ? ... sama zijem s clovekom ktory mi neustale strpcuje zivot , hnusne nadava ,krivdi, psychicky vydiera a nici a preco ???? lebo som dobrak clovek ktory ,nenavidi hadky , vojny , agresivitu ...a sama to zazivam na vlastnej kozi , a nedokazem s tym nic urobit ,naozaj nic , tak ako dokazem poradit a pomoc inym ... sebe nedokazem , citim ako ma ten clovek nici ,nici az tak ,ze dievca ktore nikdy nepilo a nebralo lieky na psyc. spadlo do niecoho takeho ........ mam v sebe obrovsky hnev a tlak , ze nedokazem sa vzchopit a pomoct si aby ma ta spina neznicila uplne ................ prekazka v mojej hlave ,ze to nejde , nejde to vyriesit .... a ja nevladzem uz ! mam pocit ,ze tento cely svet je len o tom ,ze cim vacsia vypocitava svina tak tym sa ma lepsie ,a cim vacsi dobrak tym horsie , vidim to okolo seba na vlastne oci ,a deprimuje ma to ........... nevladzem ! moralisti nezabudnite napisat ,ze sa lutujem a neviem nic pre seba urobit ..... ale ked nepoznate detajly tak nekomentujte tymto stylom ./NIE KAZDY MA V SEBE SILU VYRIESIT SI VECI SAM / dakujem .

Prezyvka055

Kazdy si moze zit podla seba, takze ja na toto moc neverim co hovoris. Si svojpravny clovek, tak sa bav s ludmi s ktorymi sa bavit chces a rob co chces. Hovorit ze je to nemozne je somarina.

emalllea

Milá Sabrina,
nebudem moralizovať, lebo popravde aj ja žiaľ vnímam okolitý svet podobne ako Ty...čím väčšia vypočítavejšia sviňa, tým lepšie....ale ja osobne sa nemôžem vôbec sťažovať, lebo sa mám celkom fajn, mám rodinu, 2 zdravé detičky a milujúceho manžela..... aj keď nepoznám detaily Tvojho osobného života, ale chcem Ti poradiť len jedno: osoba , ktorý Ti ubližuje.....je načase sa od nej odstrihnúť....jej jedno ako, ale musíš to urobiť, ináč Ťa pochová zaživa...... veľa zdaru!!!!