paradox

Príspevok v téme: paradox
SABRINA 89

............. NENAVIDIM nepravost a krivdu ludom ktori si to nezasluzia...... vzdy som sa bila pre ludi ktorym sa krivdilo ,nepravom ublizovalo ........ a paradox ? ... sama zijem s clovekom ktory mi neustale strpcuje zivot , hnusne nadava ,krivdi, psychicky vydiera a nici a preco ???? lebo som dobrak clovek ktory ,nenavidi hadky , vojny , agresivitu ...a sama to zazivam na vlastnej kozi , a nedokazem s tym nic urobit ,naozaj nic , tak ako dokazem poradit a pomoc inym ... sebe nedokazem , citim ako ma ten clovek nici ,nici az tak ,ze dievca ktore nikdy nepilo a nebralo lieky na psyc. spadlo do niecoho takeho ........ mam v sebe obrovsky hnev a tlak , ze nedokazem sa vzchopit a pomoct si aby ma ta spina neznicila uplne ................ prekazka v mojej hlave ,ze to nejde , nejde to vyriesit .... a ja nevladzem uz ! mam pocit ,ze tento cely svet je len o tom ,ze cim vacsia vypocitava svina tak tym sa ma lepsie ,a cim vacsi dobrak tym horsie , vidim to okolo seba na vlastne oci ,a deprimuje ma to ........... nevladzem ! moralisti nezabudnite napisat ,ze sa lutujem a neviem nic pre seba urobit ..... ale ked nepoznate detajly tak nekomentujte tymto stylom ./NIE KAZDY MA V SEBE SILU VYRIESIT SI VECI SAM / dakujem .

kafe

ty v sebe ale tu silu máš, dievča. Akože ak chceš, môžeš sa biť i za druhých. Ale ty sa máš biť v prvom rade za seba.
Nesúhlasím s tým, že sviniar je iba ten, čo ubližuje druhým. Rovnaký sviniar je i ten, čo ubližuje sebe. Takže ty k dobrákom nepatríš. To je ale aj tak úplne jedno, ako si to kto rozdelí, zadefinuje... Ja viem a drzo si to dovolím myslieť, že s tým dokážeš niečo urobiť, dokážeš sa vzchopiť a pomôcť si. Čo ak by si to mohla zvládnuť?