Ahojte , včera k tomu všetkému čo sa mi deje mi nejaký kokotko prišiel oznámiť do kaviarne kde som sedel že mi nabúral auto ...Nechcel to riešiť cez políciu tak sme to riešili cez poistovaka na koľko mal havarijné poistenie....Preplatia mi celú opravu auta i keď auto som kupoval od známeho že nie je nové.....Komplet celý nárazník chladič poskodeny
Havarované auto ako postupovať
daj si spravit ponuku na opravu a dohodni to najprv s poistovnou.. vseobecne plati ze ak treba kupit nove diely tak ti nemusia preplatit 100% ak ti ale musia len cojaviem prelakovat atd tak tam preplatia vecsinou vsetko..
a ten co ti to Auto nabural neni kokotko. kokotko by to bol ak by zdrhol. naburat moze kazdy
Skús nájsť náhradné diely z vrakoviska, keď máš staršie auto,vtedy by mali preplatiť všetko,popýtaj sa, v ktorom servise si to máš dať urobiť,aby všetko preplatili.
Mali ste vypísať tlačivo o dopravnej nehode,kde by bol on uvedený ako 100% vinník.V tom prípade by sa z jeho povinného ručenia uhradila tvoja škoda.To, že on má havarijné,je dobré preňho,že mu z jeho HP škodu uhradia.Políciu pri malej škode netreba volať,ale mali ste vypísať to tlačivo, kópiu si mal dostať ty a takto riešiť haváriu.Ty si dáš opraviť nárazník a poisťovňa ti to celé nepreplatí- pokráti úhradu faktúry/sú to zlodeji/, že budeš mať náhradné diely nove a vlastne nabúraním auta si ho zhodnotíš,podľa nich.