Ahojte, chcem sa spýtať na vaše skúsenosti ak ste bohužiaľ aj vy mali túto zákernú chorobu.
Ležím už 3 deň v nemocnici na jednostranný zápal pľúc, dávajú mi antibiotika cez infúzie a do žili.
Za aký čas ste už mohli normálne fungovať ?
Som z toho zúfalá, lebo študujem aj na VŠ a nemôžem toľko vymeškať. Ďakujem za každú normálnu odpoveď.
Zápal pľúc
Ja som bola v nemocnici 10 dní, potom nastali komplikácie a previezli ma do druhej nemocnice. Je to vážna vec. Tak sa príliš domov neponáhľaj.
Zápal plúc je vážne ochorenie, niekedy až smrtelné....Bude to trvať dlhšiu dobu kým budeš uplne fit...V nemocnici počítaj pobyt min.týždeň-dva, podľa toho ako zaberú antibiotiká, akú máš imunitu....Napr.mame pri zápale pľúc nemohli zabrať ani ATB(v nemocnici), dali jej najsilnejšiu kombináciu ATB s tým , že nám aj povedali že jej uplne odíde imunita....Záleží od tvojho celkového stavu a ako zareaguješ na ATB.....Je to ako pri chripke, niekomu stačia 3-4 dni v posteli, niekto potrebuje tri týždne a pre niekoho je to smrtelné ochorenie....
keby si bola doma a s akupunktúrou by si sa vyliečila cca za 3 dni,v nemocnici si poležíš dlhšie