Plasticky chirurg Juraj Payer, mate s nim nekdo skusenost?

EVOL

Mám, hodne špatnou!!! Payer neumí a nemá cit pro proporce. Po zpackané operaci nosu se zbaběle zatajuje, jdi jinam.

brambora92

Úplne súhlasím s Herber, Payer nemá vkus a talent. Po operácii nosa u neho sa mi zrútil svet. Nos bol síce zmenený ale vôbec nezapadajúci do mojej tváre. To už ten pôvodný sa mi viac hodil. Reakcia ľudí bola, že k zmene došlo ale nie k lepšiemu. Zároveň som začala mať aj problémy s dýchaním.
V lete idem konečne na opravnú operáciu do Brna. Dlho som hľadala chirurga, ktorému by som znovu dôverovala.

ottoh24

"Plasticky chirurg" Juraj Payer je hlavne bezcharakterny. Po nevydarenej operacii nosa mi slubil opravu. Po dvoch mesiacoch od operacie sa zacal vyhovarat a neskor zatajovat. Potom ho z kliniky prepustili. Neskor som si na facebooku a internetovych forach precital ze takych co u neho dopadli ako ja je viac. Neviem kde skoncil ale operaciu u neho by som uz neriskoval.

Edken80

PAYER JE ZLA VOLBA! Hned po operacii mi povedal, ze nedopadla tak ako sme sa dohodli ale ze to opravime neskor. Neskor som ho nevedel zohnat, Po mesiaci prestal odpovedat. Byvam v inom meste a dochadzat 180 km za chirurgom, ktory sa zatajuje je na ..... V decembri idem na opravnu operaciu do Brna, verim ze to bude uz posledna. Velmi som olutoval, ze som sa nechal nahovorit na operaciu v Bratislave u Payera. Stalo ma to kus zdravia a vela penazi.
Kym si vyberies plastickeho chirurga naozaj dlho a podrobne ho prever. Ak sa ti len trochu nieco nezda neriskuj.

Herber

Plastický chirurg Juraj Payer hlavně nemá talent a vkus. Snad jste si nakonec vybrala lepšího chirurga, hodně štěstí.

BaraNR24

Iba konzultaciu, ale nemal som z neho dobry pocit. Ohovaral kolegov a vymyslal si kde vsade vo svete operoval. Ked vezmem do uvahy jeho vek, tak by musel zacat operovat vo veku 15r. aby to bola pravda

blabla

tak ja s tymto panom "plastickym chirurgom" mam asi take skusenosti,ze som si daval u neho operovat odstavajuce usi,ktore mi opravoval 3 krat a vysledok je taky,ze keby mozem vratit cas,tak si tie usi necham radsje ako pred operaciou.V tom case cca 3-4 roky dozadu som to etse bol konzultovat u inych doktorou,ktory sa cudovali akou metodou to robil a este v tedy nemal ani atestaciu,co som som sa dozvedel az potom.takze to je moja skusenost s nim, a pri tom vtedy robil v jednej velmi znamej sukromnej jednodnovej klineke...

retep77

Iba malu, odstranoval mi znamienko, ale nebola som nadsena. Spravil mi 6 stichovu jazvu, kvoli 2 mm znamienku a zaplatila som za to 80E..
Dalsie mi vyberal chirurg v nemocnici u nas, stalo to 20E a jazva je dlha iba 1 cm a po 4 mesiacoch uz nieje skoro vidiet.