Hanblivosť osloviť babu

Príspevok v téme: Hanblivosť osloviť babu
Utrapeny_chalan

Ahojte.
Tento môj problém, ktorý mám, ma dlhé roky trápi a bol by som rád, keby ste mi poradili.
Ide o to, že moja prvotná hanblivosť, ktorá mi zničila značné množstvo potenciálnych vzťahov ma zožiera a vkuse urobím tú istú chybu. Neviem sa pohnúť z miesta a nájsť recept ako premôcť prvotnú hanblivosť neznámu babu osloviť, keď mi je poviem príklad dievčina sympatická vo vlaku a páči sa mi, a aj z jej strany cítim náznaky sympatie.
Vždy urobím tú istú hlúpu chybu a neozvem sa, lebo sa obávam jej reakcie, že čo ak to zle pochopí a ma vysmeje. Mne je potom strašne ťažko a ľúto keď ju stratím. :´(
Rád by som mal priateľku, ale toto čo sa vo mne deje mi znemožňuje nájsť si ju.
Ešte doplním, že som 24 ročný chalan.
Myslíte si, že by bolo vhodné navštíviť psychologičku, aby mi pomohla tento blok odstrániť?
...a ešte by som rád spýtal ako nabrať viac sebavedomia
Ďakujem za rady :)

eliza1472

Skús si uvedomiť, že pokiaľ človek nič neskúsi, nič nezažije...je naozaj hrozné, ako je dnes už problém nájsť chlapa, ktorý by sa nebál osloviť babu ,,zoči-voči"...ako keby sme hrýzli alebo minimálne vám chlapom odhryzli z nosa, ked otvoríte hubu???? :D :D chlapi v posledných rokoch prestávajú byť pravými chlapmi a to nás ženy strašne irituje, to si teda píš.. a často má žena rovnaký záujem, len čaká na mužov podnet, aj ked môže (a často aj musí bohužiaľ ked fakt toho chlapa chce ale vidí, že on je neschopný a nevie sa odvážiť :D) aj baba samozrejme dať najavo záujem... Ako žene sa mi veľmi páči sebavedomý chalan, ktorý mi dá jasne najavo, že má záujem..môžeš len získať, a ked ti povie, že má priateľa alebo nemá záujem,tak ok..svet sa predsa nezrúti a stávajú sa horšie veci, ver mi :D ...A hlavne - treba byť pozitívne naladený, skús sa viac usmievať,ale tak prirodzene..milujem, ked ma chlap dokáže rozosmiať - ver mi, že na väčšinu žien to platí ;) pozor ale na nechutné vtipy,narážky, dvojzmysly..to by ma zase hned odradilo...
s psychologičkou by som zatiaľ počkala v tvojom prípade, ved si ešte mladý, tak hľadaj, preveruj, overuj :D a prosím ťa, skús sa na nikoho nehrať, bud taký, aký si a bud ta baba bude brat takého aký si a ak nie, tak ju proste nerieš a hladaj dalej..na svete sú miliony žien čo by ta určite chceli, len musíš otvoriť hubu chlapče zlatý !!!! :D :D sama ti žiadna do náručia nespadne...teda aspon nejaká normálna určite nie :D hlavne sa skús premôcť a osloviť tú, ked sa sa ti nejaká naozaj zapáči a nielen výzorom,lebo ten často klame...ved žiješ len raz predsa..a my baby sme rovnako len ľudia ako vy chlapi :D tak čoho sa báť prosím ťa ??? :D :D tak bud už konečne chlap a ukáž,že máš gule jak sa vraví čii??
odkial si inak?