Ahojte. Stalo sa uz niekomu, ze bral tieto doplnky a bolo mu z nich zle??? Konkretne beriem ginko par dni...uz prvy den som mala zavraty...ale pripisovala som to predmenstr.syndromu...ze no ved moze sa stat...no dnes rano som si vzala aj lecitin..a poobede sa mi tak tocila hlava, ze ma skoro slahlo na zem..a toto sa mi teda nestava nikdy...beriem Ginko 60mg a Lecitin 1200mg...normalne davky ..nic neprekracujem.
Lecitin + ginko
vyskusaj vymenit znacku,napr mne bol dobry amitamin® Ginkgo complex, zinok mi takto nesedol tiez viac znaciek treba vyskusat
Zaujímavé! Čo sa tu človek všetko nedozvie. : D
Nie, nie sú. Pri lecitíne sa kožné reakcie, bolesti brucha, nauzea, zvracanie, svrbenie v ústach, soplenie, akoby prejavy astmy, mierne sťažené dýchanie, ojedinele anafylaktický šok.
Anafylaktický šok sa prejavuje poklesom TK, závratmi až stratou vedomia či zrýchleným pulzom. Ale to je už o niečom inom. A hlavne jeho nástup je veľmi rýchly.
Závraty, pocity na odpadnutie, búšenie srdca, potenie, nie sú prejavmi alergickej reakcie?
Až na to, že to, čo popisuje nie sú príznaky alergie na vajcia či lecitín. Nie všetky príznaky, ktoré doprevádzajú užívanie lieku či doplnku, spadajú pod pojem alergická reakcia.
Mesačný princ má PRAVDU!!! Kľudne to môže byť z ginka, z lecitínu, ale aj kombinácia oboch. A Ty si to ešte zadupľovala pivom. Musím Ti povedať, že si frajerka. Mala si alergickú reakciu.
LECITÍN sójový aj ten vajcový vyvolávajú u citlivých osôb neželané alergické reakcie. Asi tak.
Uz ho ano nezoberem...take stavy mat...ako keby som nepila pivo ale energetaky cely vecer...toto som necakala teda vobec
Keď máš takéto stavy, prečo to ginko stále užívaš?
A nie, nie je to z lecitínu. Z toho ti tak môže byť na vracanie či bolieť brucho. Pri vysokých dávkach pri dostatočnom množstve cholínu ti môže smrdieť ryba z úst.
Ginkgo biloba je samo o sebe jedovaté, ale to všetky liečivé rastliny.
Kľudne môžeš mať reakciu na niektorú látku ako na ten lecitín, tak aj na nejakú, ktorú obsahuje ginko.
Mne osobne nerobí dobre Zinok...Najskôr som nevedel z čoho mi je zle...doslova som 4 hodiny vracal. Išiel som teda na to vylučovacou metódou a keď som si dal zinok, tak sa situácia opakovala. Odvtedy sa mu vyhýbam.
Alebo to bude tým, že ak zapiješ lieky alkoholom, tak to nerobí dobrotu :D
Kľudne to nemusíš mať reakciu z toho ale môže sa jednať o niečo úplne iné, čo sa ti vďaka tomu len ,,ozýva,,
No a dnes je tu pokracovanie...bola aom vcera vonku...vypila som par piv... No stale som bola taka ako keby strasne nabudena....bezne som po par pivach taka utlmena ...a vvera nic...a teraz rano ako mi je zle....:(((( ruky sa mi potia..srdce busi jak salene...normalne sa bojim....