To fakt nenájdem chalana, ktorý nehovorí dvojzmysly?

Príspevok v téme: To fakt nenájdem chalana, ktorý nehovorí dvojzmysly?
18rokov

Je mi uz zle ze na kazdom rohu pocujem len sex sex a sex. Či dvojzmysly a neviem co vsetko. Pisem si s fajn chalanom napr.:
- stojí to za to
- áno stojí... ale nie môj ale to co si myslela

Proste sa obavam ze si nenajdem chalana alebo kamarata ktory by nemal narazky na sex. Sex je u mna proste niečo čo patri len do vztahu a mimo toho o nom rozpravat nechcem. Alebo hram nejaku pc hru strielacky a niekto zadany (koho poznam) tam zacne hovorit ako by tú a tú pretiahol...

Dufam ze na svete este existuje chalan, najlepsie, neveriaci, ktory skutocne miluje a nema potrebu hovorit blbe dvojzmysly. Ako vobec na ne reagovat?

por

muzi su tak nastaveni, su ako chodiace nadrzane penisy, nic ine v hlave nemaju len sex. S tym nic nenarobis. Aj ti slusni nato urcite myslia len sa vedia ovladat ale v hlavach sa im to premieta o tom nepochybuj. Asi ich tak panbozko stvoril ktovie...
Su ako kohuti skakali by na kazdu ked to na ich pride. Ale niektore zeny s nikym IQ to maju podobne.

Mesačný princ

Je to napríklad niečo také, ako keď ľuďom vadia vulgarizmy.

Podstatné akú úlohu má to, ktoré slovko v tvojom mozgu a akú emóciu či význam mu priradíš. Niekto berie napríklad sexuálne narážky ako formu zábavy a iní ľudia ako maximálny stupeň pohoršenia...

tak si vyber

Mesačný princ

philips - môže, ale aj nemusí :)

Ja by som napísal k tomu len toľko. Z nejakého dôvodu ti to vadí a ak prídeš na dôvod a vyriešiš prvotný problém, tak ti nebudú vadiť ani ľudia, ktorí ,,hovoria,, dvojzmyselne...

mhmh

Asi sa nad tým moc zamýšlaš .. podla mna aj prehiladaš chlapov, ktorí si to nehávajú pre seba .. záleži medzi kým sa pohybuješ a v jakej si partií a ešte aj akych chalanov priťahuješ :) nie všetci sú takí a máš pravdu je to vec, ktorá by aj podla mňa mala patriť do vzťahu a ak niekto ešte nedospel tak to proste ignoruj.