Ahoj už 3 mesiace mám prestávam fajčiť no nedarí sa mi to, v lekárni mi poradili NiQuitin náplaste. Skúšali ste ich už niekto? Teda pomohli?
NiQuitin náplaste- pomáhajú?
nič sa neboj chlape potom si budeš trieskať hlavu o stenu prečo si už skôr neprestal :D držím palce :D
Dobre teda asi začnem náplasťami a potom ešte keď tak pastilky hádam ma ten NiQuitin teda tiež nesklame.
ja ti tak poviem kazdym tyzdnom budes so sebou stale spokojnejsi a spokojnejsi a tak aj ked si budes chciet zapalit tak si povies ze sak nepretrhnes uz taku snuru ze fakt si radsej potom uz das pastilku a budes drzat dalej lebo ono to je take ze ked nemas nieco o co by si sa oprel tak si zapalis ale ked mas aspon tu pastilku tak radsej si das tu ako cigaretu
keď fakt chceš tak je to na tebe toto ti má len pomôcť ale ja som si tak hovoril že radšej investujem do niečoho čo mi má pomôcť prestať ako dávať prachy zase na cigarety
jaroslavo: U mňa to isto je viac ako 15 cíg denne a to čo píšeš znie ako dobrý postup ja sa len bojím že zase do toho vrazím peniaze a nevýjde to.
mne kamarát poradil tak že keď vyfajčím denne viac ako 15 cigariet tak že lepšie sú náplaste lebo pri tých pastilkách máš obmedzenie na 15 tak ja som bral náplaste prve som si kupil 2 balenia 21mg potom 1 balenie 14mg a nakoniec 1 balenie 7mg a keď som toto dobral tak už som prešiel len na pastilky dám si ich keď mám chuť a som rád lebo funguje taká taktika :D
Rozdiel je v tom ako chces prestavat mne sa tiez samej nedarilo a kupila som si naplaste. Rozdiel si len precitaj na niquitin.sk. Ja som si ich vybrala hlavne preto ze maju vydrz na 24 hodin a ked som si ju stale rano nalepila tak som nemala chut na cigaretu pri kave rano to bol moj najvacsi kamen urazu a potom druhy moj zlomovy bod byval po obede ale to naplast este paradne zvladla.
to nevravim mne pastilky odporucila sestra tak som na naplaste ani nepozerala ani neviem aky je v tom rozdiel moc :D... skus poguglit asi o tom viac len zo skusenosti viem ze niquitin je fajn znacka...
Takže pastilky sú lepšie ako náplaste?
to poznam... zaciatky su stale najhorsie a pomozu ti hlavne v tej prvej faze ja som sice mala od nich len pastilky no tie boli super stale ked som mala chut na cigu dala som si len pastilku a chut presla...