Všimli ste si to? Je to pravda alebo nie podľa vás?

Príspevok v téme: Všimli ste si to? Je to pravda alebo nie podľa vás?
5olina11

Všimli ste si na ženách, ale aj mužoch, keď začala pohlavne žiť vo vzťahu, tak opekneli? Začali viac dbať o výzor alebo sa im napr. zmenil pohľad v očiach? Minule mi to povedala sesternica, že ona na základe toho pozná či nejaká jej kamarátka, ktorú dlho pozná, mala už sex alebo nie. Akoby sa po prvom sexe začali ľudia meniť.
Čo myslíte, je to ozaj tak alebo nie?

bfcc

Obdiv a úctu ? Ale prosím ťa... čím skôr to bude tým lepšie, ja by som kľudne išiel s ktoroukoľvek aj na jednu noc ak by bola pekná a zdravá :)

Obdiv a úctu si nechaj pre niekoho, kto je v tom dobrovoľne a čaká na tú pravú. Ja taký rozhodne nie som. U mňa je to tak preto, že zatiaľ ešte žiadna nechcela a ani teraz nemám peniaze... preto som ešte nikdy nemal sex, nie že by som to tak chcel.
nemal by som problém striedať partnerky, len keby ma aj chceli :D, takže si to nemýľ, som taký istý hajzel ako väčšina chlapov :)

Loooooool

Bfcc- mas u mna obdiv a uctu :) co by som dala za to najst takeho chalana? Ale nie tí dnešní to uz robia v 14, 15 s kadekym a ja sa mam ako citit ked on by bol moj prvy a ja jeho 30.? :/

vankus

ja si nemyslim ze po prvom sexe ale akonahle clovek zacne mat sexualny zaujem o opacne pohlavie zacne si uvedomovat svoju sexualitu ci presnejsie svoju prebudzajucu sa sexualitu. cize kludne aj v 11r pred prvou sexualnou skusenostou. ked zacina puberta ked s nim zacnu lomcovat hormony :-) proste uplne bezna vec a z isteho pohladu aj pekna, pre tych co tieto obdobia maju za sebou tak nostalgicky pekna ked obsem niekto nema za sebou nejake vyslovene negativne skusenosti.