Pichanie v ruke

Príspevok v téme: Pichanie v ruke
Filko1325

Dobrý deň...
Už niekoľko dní ma pichá v ľavej ruke neviem kao to presne opísať...

Je to v oblasti bicepsu a skôr tak na boku. Proste mi tadiaĺ prejde taká pichľavá bolesť občas až od ramena po lakeť.
Nejaké nápady čím by to mohlo byť spôsobené alebo čo by to mohlo byť ?

nicollette12

kaktusova - neviem kto ti pomoze, kedze nemas ziadne stanovisko od lekara lebo k nemu nechces ist....tym ti naznacujem, ze ak ta tvoja ruka trapi, nevies z coho je to sposobene tak by si k tomu lekarovi zajst mohla teda, ak sa chces dozvediet co ti vlastne je, lebo tu na fore ti nikto na dialku nepovie ze co presne ti je....

kaktusova

Prosím Vás, poraďte mi niekto z čoho to môže byť, respektíve čím si uľavím od tej bolesti. Ďakujem.

kaktusova

Prosím vás, intenzívne ma pichá v zápästi len na ľavej ruke. Žiaden opuch, teplotu, presilenie ani úraz som nemala.
Silná bodavá bolesť len v tom jednom bode, ako sa meria tep vedľa tej kostičky z druhej strany.

Skúšala som kostihoj aj konskú masť ale bez efektu. Nieje to nonstop len tak hocikedy to príde a za pár sekúnd vymizne. Aj v noci to budí.Je to akoby ma niekto bodal ihlou na to jedno miesto. Prosím poraďte mi čo s tým. Mám to asi pól roka a vadí mi to.

K doktorovi sa hanbím nakoľko žiaden voľným okom viditeľný problém nemám. Za to ma nekamenujte ☺

Ďakujem

Pomoc prosime

Mňa pichá v ruke zo strany dlane ale nie na dlani ale od zápästia ku laktu, čo to môže byť? Mám pocit že mi ide žila prasknúť.