Prípravky z Energi

Jaja15

Takže aj homeopatia je biela mágia...no aj to je názor....Ale ak už aj homeopatia je biela mágia , tak čo potom klasická medicína? žeby tiež spadala pod tú bielu mágiu? energia je všade okolo nás, každý človek má svoju energiu, každý predmet, je všade okolo nás....ak ide človek do prírody alebo na miesto ktoré má rád, nakopne ho to energiou....ja som tie prípravky brala, žiadnu zvýšenú energiu som nepociťovala...môžem povedať len toľko, že to nie sú žiadne zázračné prípravky ktoré človeka zbavia všetkých zdrav.problémov, skôr len toľko že môžu zlepšiť stav....nevidela by som za tým žiadne náboženstvo, žiadneho diabla ani nič podobné.....vnímam to len ako prípravky z bylinných výťažkov, ktoré sa vyrábajú za účelom zisku....

vestenie nie

Každá mágia - čierna, biela či červená (čiže mágia lásky) je zlá, lebo za každou z nich stoja temné démonické sily. Aj homeopatia je biela mágia a rovnako pri nej sa hovorí, že sú to iba bylinky. Omyl. Je rozdiel, či si dám harmančekový čaj alebo homeopatický produkt z harmančeka. Čaj je ok, pri homeopatii sa extrakt harmančeka x-krát riedi, až v tom už nie je z pôvodného harmančeka nič, pretrepáva sa to, čiže dynamizuje a sú tam vkladané informácie. Nie je to nič iné, ako zariekavanie a ak taký produkt funguje, nie je to z dôvodu prirodzených účinkov harmančeka (z toho tam už často nie je ani molekula), ale práve pre pôsobenie okultných síl.

Všetky prípravky, ktoré sú položená na filozofii liečenia energiou a ktoré majú aktivizovať meridiány, čakry sú vyslovene okultné a treba sa im vyhýbať. Možno pocítite úľavu na tele, ale škodíte si na duši. Nemusíte veriť v existenciu diabla, užívaním týchto prípravkov sa mu dostávate do područia a pozývate ho do svojho života.

Jaja15

Sú to výborné prípravky. Ich podstata nie je v bioinformáciách, ale v tom, že ide o extrakty z byliniek...Nie sú všemocné ani zázračné, ale vedia zlepšiť stav...Jedným z majiteľov v Energy bol p.Ďurina, ten vymyslel receptúry. Po určitej dobe odišiel z firmy a založil si svoju Diochi...Sú to obdobné prípravky, trochu iné zloženie bylín. Na ich stránky www.diochi.cz si ak kliknete na p.Ďurinu viete pozrieť video čo je princípom prípravkov....stačí ak si pozriete zloženie nejakého prípravku a pochopíte ako môže liečiť...Ide o známe bylinky, ktoré sa pri daných problémoch odporúčajú bežne piť...Takže ak by išlo o "bielu mágiu" tak aj pietie bylinkových čajov by bola biela mágia...Prečo pretrepať práve 21x ? Skôr ide o to, aby bol prípravok pred použitm dobre premiešaný. To je môj názor.....Mám vyskúšané prípravky aj z Energy aj z Diochi...Tie z Diochi, majú redšiu konzistenciu, sú chuťovo lepšie, ale treba viac kvapiek...

Skarlet

Práve aj ja som mala z toho taký pocit,že prečo sa to musí pretrepať vyslovene 21x a psychotronika a bioinformácie.