Ahojte, chcem sa Vás spýtať, či je normálne v mojom veku (mám 17) aby som mala ešte nepravidelnú menštruáciu? Minulý mesiac som mala normálnu 6 dní, ale tento mesiac som mala iba 2 dni... Prosím Vás je to normálne? Už sa začínam báť, či nie som náhodou tehotná, ale nikdy som nemala nechránený styk a ešte som si aj robila test a vyšiel negatívny. Vopred ďakujem.
Je to normálne?
Boze,ledva 17 to ma a uz sexuje..
tak pre niekoho to mozno je normalka
Do nášho tela neustále intervenuje /od splodenia aj cez matkinu krv/ množstvo patogenít.
Ak nemáme v poriadku vrodenú imunitu tak takéto úkazy zasahujú do hormonálneho i reprodukčného systému tela matky, a tým, že tieto systémy su interventmi zasiahnuté vyvoláva to nielen tento problém, ale aj opačný, častejší sled menštruácie, alebo dlhšie menštruácie, až endometriózy...., všetky tieto problematické potiaťe možno zaradiť do autoimunitných ochorení.
Je potrebné sa zamerať na posilnenie vrodenej imunity /mimetstarzavinačcentrum.sk, zdravotnicazavinačcentrum.sk to znamená posilniť všetky tri bariery vrodenej imunity...viac cez mail.
Posilnenie sa rieši nerezistentnou látkou nášmu telu vlastnou...
áno je to normálne. Ja mám 39 a stále mám nepravidelnú menštruáciu.
Test som si robila a vyšiel negatívny a aj tak by som nemala byť z čoho tehotná, keďže som nemala nechránený styk. Mňa len zaujíma, či sa to môže stať, že ju mám nepravidelnú raz za čas aj v mojom veku.
Záleží, od koľkých rokoch máš menštruáciu. Ak je to viac ako dva roky a stále ju máš nepravidelnú, tak by si to mala riešiť. Ale tiež môžeš byť aj tehotná, hlavne, ak tá menštruácia bola krátka. Sprav si test.