Kozmetika na rosaceu

Príspevok v téme: Kozmetika na rosaceu
ivanka118

Ahojte,
chcela by som sa Vás spýtať, teda tých z Vás čo trápi rovnaký problém, akú kozmetiku používate. Tým myslím micelárne vody, krémy, pleťové mlieka a pod.
Už som vyskúšala všeličo (-aj od Biodermy a Eucerin - určené práve na začervenanie, ale ešte viac uškodilo než pomohlo).
Budem Vám veľmi vďačná za akékoľvek rady.

Aktevi 123

Cakam ze niekto prida este nejaku radu a uz nikjto nic. Viem ze tem tu bolo habadej, ale ak uz zakladatelka zalozila novu rada by som vedela ci pozna niekto nejaky " zazracny " krem na vyrazky u zrelej pleti .

Dakujem

ewelin 2

ten krem vyzerá zaujímavo ... niekedy odrádza lacna cena ale priznajme si, že u drahej kozmetiky platíme za značku.

Aktevi 123

Suritt -robis si reklamu ? Preco jej neporadis verejne ?

Ja mam resaceu ale nejaku divnu. Nie som ani velmi cervena ale tvoria sa mi vyrazky ako akne a celkovo mam plet akoby zapalenu. Od koznej mi nic nepomohlo. Brala som dlhodobo antibiotika, krem Rozex a Soolantra, Jarish vodu a nic. Vyskusala som Bidermy, Eucerin a nic. Neviem ako bojovat proti tym vyrazkam, lebo kozmetika na akne nie je na rosaceu vhodna.

Uz som pisala v inych temach ci ma niekto skusenosti s tymto kremom

Bione Cosmetics Bio Cannabis zvláčňující a regenerační pleťový krém 51 ml

Lebo je protizapalovy, na dermatitidy, akne, rozne kozne defekty..ktovieci je dobry, lebo stoji iba do 3 eur no na nete pisali ze lacny krem so zazracnym ucinkom.

suritt

napíš na zdravotnicazavinačcentrum.sk
poradím
rosacea sa nerieši len z vrchu, ale aj zvnútra.
Ak sa rieši len zvonku, bevylieči sa a zvrhne sa to do vnútra tela, a potom sa prejavia horšie dôsledky...