Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

HAK a vlasy

Lucia39

slecnabalada Ja ju este neberiem, ale kvoli zdr.problemov mi ju predpisala gynekologicka, kebyze nemusim ju ani nikdy neberiem... Len sa obavam toho vypadavania, preto sa pytam. Dakujem ti

Lucia39

slecnabalada Ja ju este neberiem, ale kvoli zdr.problemov mi ju predpisala gynekologicka, kebyze nemusim ju ani nikdy neberiem... Len sa obavam toho vypadavania, preto sa pytam. Dakujem ti

suritt

je predsa normálne správanie hormonálneho systému, že sa po vysadení zaoberá ozdravením tela...
preto hormóny pôsobia na zbavenie sa toxických chemických látok v HAK...
napíš na zdravotnicazavinačcentrum.sk a poradím ti ako zregenerovať nielen pokožku, korienky vlasov, ale aj celý hormonálny systém...
nemusé sa to ukazovať len v probléme na ktorý vidíme očami, môže sa to prejaviť aj v tele, v orgánoch ktoré teraz ešte nebolia, alebo sa ešte výkyvy neukazujú...

slnecnabalada

je fuk o aku antikoncepciu sa jedná, je to svinstvo,...
vlasy su citlive za zmeny hladiny hormonov...
takze kym sa to nestabilizuje so je mozne ze uz nikdy budú padať...
ja som po vysadení HAK 6 rokov a mam rozhadzane hormony stále..

zajdi za kožnou nech ti napíse ALPICORT F je to super vodička, ze to ucinkuje priamo na pokozke hlavy a vlasy prestanu padat... mozno kym sa ti daju hormony do poriadku ti to pomoze, das si to na mokru hlavu , po umyti vlasov, vmasirujes... a ak ti neprestanu padat ani po mesiaci, kup si este liek Revalid. 3mes. balenie najviec sa oplati cez stranku pilulka.sk kde je doprava zadarmo, je to lacnejsie o 5€ ako v lekarni...