Kočiar

Príspevok v téme: Kočiar
Perilka

Dobrý večer. Vidím že je dosť neskoro ale snáď sa nájde nejaká dobrá duša. Hľadám pre sestru darček - chce kočiar a ja by som nerada urobila nejakú chybu pri výbere. Viete mi povedať na čo si dať pozor prípadne na čo sa zamerať alebo poradiť nejaký úžasný koč snov ?

0vecka

paradiso jj ale toto admini neriesia...neriesia ani vestice ktore si tu pred par rokmi robili reklamu asi podobne okato. ale ked sa otvori tema ze krestanstvo je nezmysel tak sa to hned maze :)

paradiso

Presne, dada paradiso zn. baby-merci včera zasral celý tento web, ešte aj do tém, že ako po pôrode schudnúť - samozrejme, iba behať popri kočíku konkrétnej značky. Alebo k téme o škodlivosti hračiek... :) Ja nemám nič proti marketingu, ale čo je veľa, to je veľa.

paradiso

To "dada paradiso" si nevšímajte, to je reklama, ktorú včera pod rôznymi prezývkami dali do úplne každej témy týkajúcej sa stavu po pôrode a malých detí.

0vecka

este treba dat pozor aby to sestra zmestila do auta a tiez kolko miesta je v jej okoli... poznam ludi co nosia deti len v satke lebo v okoli vsade parkuju auta a kocikom neprejdu

0vecka

taketo sluzby ma viacero znaciek... podla mna co je dolezite su velke kolesa.. urcite nie tie miniaturne a ak je sestra vyssia tak treba mysliet na to aby ta rucka Bola vysuvna a nie vyklapacia.

ja mam skoro 2m a my sme kupily donkey duo od bugaboo... vedla kocika je tam este taka taska co je fakt ze prakticke.

ale celkovo si myslim ze taketo veci by si mala sestra vybrat sama.

majcherovic

Nás oslovili obchodné podmienky, 3 roky záruka a služba náhradný kočík na baby-merci.sk takže odtiaľ

Perilka

V obchodoch som doposiaľ o takejto značke nepočula. Googlim, Kde ste si kúpili ten Váš a prečo práave tam? Vďaka

majcherovic

Mne sa páči veľmi štýl kočiarov dada paradiso. Sú take retro moderné a pekne prepracované a nestoja majland. Majú veľké nafukovacie kolesá, takže žiaden terén nebude problém a priestrannú vaničku aj športovú časť takže sa do nich vojde každé dieťa. My máme konkrétne model mimi pink a je úžasný