Ahojte,
ospravedlňujem sa za takéto hlúpe fórum, no ako je už z nadpisu zrejmé, mám vo svojej triede osobu, ktorú jednoducho neznesiem a každý deň sa musím premáhať vydržať vôbec tú jej prítomnosť. Už len to ma neskutočne oberá o energiu. Je síce pravda, že mi momentálne mi nijako neubližuje, no v minulosti mi ubližovala dosť a prežila som si kvôli nej svoje. Irituje ma už len svojou existenciou. Príde mi neskutočne primitívna, sprostá, ešte aj s tým jej preafektovaným českým prízvukom (akože nič proti Čechom, ale ten jej prízvuk ma vie skutočne dostať). Akokoľvek sa snažím, nedokážem sa jednoducho prinútiť mať ju rada. A aby toho nebolo málo, je ešte všeobecne považovaná za takú tu "triednu star", čo jej samozrejme nezávidím, no jednoducho nedokážem pochopiť, čo na nej všetci tak neskutočne obdivujú. Nie je ani ktovieako milá (iba ak k pár jej "vyvolencom"), k ostatným sa správa povýšenecky a sú jej dobrí, len ak od nich niečo potrebuje. Už aj triedna ju párkrát napomenula, že si priveľmi dovoľuje. Som z nej strašne znechutená, snažím sa nebaviť sa s ňou tak veľmi, ako sa len dá. Pritom s nikým s triedy taký problém nemám (len s jedným spolužiakom, ale o tom radšej hovoriť nejdem). Chcem už len byť na strednej (áno, som ešte na základnej) a nemať ju vo svojej triede.
Neznášam spolužiačku
Namiesto toho, aby si si v sebe budovala správny postoj, tak sa nechávaš zožierať vlastnou nenávisťou.
Raz možno prídeš na to, že je lepšie niektorých ľudí (či niektoré veci) jednoducho neriešiť. Nezaslúžia si.