Kam tento svet speje ?

Príspevok v téme: Kam tento svet speje ?
LRedC

Som nešťastný z tohto sveta, nebaví ma tu žiť (nebojte sa, o samovraždu sa nepokúšam). Mám pocit že všetko je zle. Všetci sú sebeckí, ľahostajní, "vymletí". Prejdem sa po vonku a som smutný ako to tu vyzerá. Asi som príliš naivný a žijem vo vlastnom svete ideálov. Keby som aspoň vedel, že postupne sa to zlepší, lenže všetko ide dole vodou, ako vodopád. Neviem. Myslíte že sa to niekedy zmení ?

Marosko-ns

Vo svete vládne chasta vyvolených, ktorý si odovzdávajú vedomosti dedične od Atlantídy.
Obyčajní ľudia si žijú svoj život so svojími každodennými starosťami. Ak sa nejaká skupina ľudí ocitne v mieste, kde je záujem tejto vládnucej chasty, tak trpí alebo musí aj nevinne zomrieť.Teraz sa im v tejto dobe nedarí ovládať masy ľudí, nakoľko internet a televízia a zvedavosť človeka ho posúva na vyžšiu mentálnu úroveň ako v minulosti. A je stále viac tých ľudových uvedomelých ľudí, ktorý síce viac rozmýšľajú o svete ale stále sa boria s ľudskými každodennými starosťami. Je otázka čo je človeku prvšie - dôležitejšie. Nadnárodné problémy alebo každodenný život ? V chudobných krajinách je dôležitý každý deň, ale kde je všetkého dosť tam sa rozmýšľa čo so mnou a ľudstvom v budúcnosti. Preto obyčajný ľudia si musia ten dolný život vylepšovať ako sa dá , lebo elite nezáleží na obyčajnom človeku.
Ešte jedna poznámka . Nadnárodná chasta alebo elita ľudstva asi nie je bielej rasy, lebo preferuje iné rasy ľudstva , lebo biela rasa aj napriek vzdelanostnému a mentálnej vyžšej úrovni vymiera. Všetky vlády na svete schvaľujú zákony tak aby biela rasa vymrela.

protidebilizmu

Napriek tomu ze vo svete su celkom vazne neprehliadnutelne problemy by si si mal polozit otazku kam speje tvoja predstava o svete a nie kam svet speje.

Sonie

Na jednej strane hlad, na druhej bohatstvo. Ak sa 80 percent svetového bohatstva ocitne v rukách hŕstky ľudí a na druhej strane tí ostatní musia živoriť, zákonite začne prichádzať k zmenám a už sa to aj deje.

divocina1

Veru aj ja to vidím že spejeme do záhuby. Ako predpovedala Sybila už len čakať kedy príde hospodit a na nebi bude 7 hviezd a to bude náš koniec.Aj migrantov nám predpovedala a už sú tu.