Som neustále unavený

Príspevok v téme: Som neustále unavený
Terasfh

Dobrý deň prajem v poslednom čase som neustále unavený . Keď prídem domov z prace cítim obrovskú únavu a hneď zaspím . Keď sa vyspím tak o chvíľu príde zas na mna únava . Snažím sa jesť vitamíny aj dobre stravovať . Pred 6 rokmi som dostával chemoterapie tak rozmýšľam či to nemôže byt tým . Prosím Vás poraďte mi čo mám robiť ? Snažím sa spat cca tých 8 hodín a niekedy aj viac ale som nesmierne unavaeny ... ďakujem za odpovede

Terasfh

Ved ja zjem všetko :) nie som preberačny .No rozmýšľam že pôjdem na vyšetrenia pretoze podľa mna sa strvaujem dobre . Ta únava ma ale fakt štve :/ a cítim sa aj taký slabí už dlhšiu dobu

Kycera

A ja si pre zmenu myslím, že by si mal čo najskôr navštíviť lekára a nepchať do seba kadejaké preparáty. Ak on nezistí príčinu, mimochodom je xy ochorení, kt. sprevádza únava, ozvi sa.

Xander

Ahoj, môže to byť aj tím že si postupoval chemoterapie ale podal toho čo hovoríš je to už dosť dávno takže si nemyslím že by to mohlo mať vplyv .. Skôr si myslím že by si mohol nízky príjem vitamínov alebo celkovo kalórii. Skús si nájsť nejaké doplnky napríklad aj na posilnenie imunity (pozri napr tu : www.monsea.sk ) a skús prehodnotiť svoje stravovacie zvyklosti a začať viac papať :)