Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Oslabená imunita, závrate, únava

Príspevok v téme: Oslabená imunita, závrate, únava
Terezaa

Dobrý deň, prosím o radu. Už asi rok trpím neznesiteľnou únavou, oslabenou imunitou a inými zdravotnými problémami. Bola som asi na všetkým možných vyšetreniach, neurológia, endokrinológia, kardiológ, všetko je okej. Asi pred týždňom som bola na odbery krvi, a mám strašne málo bielych krviniek. Ledva som sa k tej lekárke dotrepala, a ona mi povie, že je to normálne. Stravujem sa veľmi zdravo, mäso nejem, jem iba ryby. Sladkosť mám možno 1x za týždeň. Som už naozaj neskutočne zúfalá, cítim slabosti v nohách, závrate kedykoľvek sa postavím, nikam nemôžem chodiť lebo jednoducho nevládzem. Škola je pre mňa naozaj ťažká pri takýchto problémoch. Mám iba 17 rokov, a veľmi ma to trápi. Za AKÚKOLVEK RADU budem nesmierne vďačná. Ďakujem Vám.

Terezaa

@Patrik121212 únava sa prejavuje oslabením celého tela, bolesťou hlavy a potreby stále ležať alebo sedieť. Teploty vôbec nemávam, končatiny mám neustále studené a taktiež trpím zimomravosťou. Pamäť je okej a spánok taktiež úplne v poriadku.

Mm444

Ahoj,
napíš na FB ministrovi zdravotníctva, aby vedel, ako sa občan tam zdola lieči na Slovensku kde sa nemá šancu ani sa dozvedieť, čo mu vlastne je. Nech Ti poradí, čo máš robiť v Tvojej situácii. Ber to ako radu, nie ako provokáciu, tu Ti nik neporadí, dôvodov na neustálu únavu môže byť neskutočne veľa.
Mária

Patrik121212

Ako sa ti prejavuje tá únava? Aký máš spánok? Máš bolesti klbov, kostí a zvýšené teploty? Ako si na tom s učením, pamäť atď.?