Dobry den. Mam 21 rokov. Partner ma 28. Mame dve dcery 27 mesacnu a 5 mesacnu. Partner sa nam nevenuje ked ide do prace tak o dve hodiny skor z prace mu koncii o 22:00 a domov s vrati aj o 03:00. Potom ide spat a vstava aj o druhej poobede. Ja som mu dobra len ked si spomenu ze potrebuje sex. Neuprace nic len hovorii ze som na materskej ze mam vsetko robit ze on pracuje. Neviem ako dalej
nevenuje sa nam
Zaklada telka temy napisala minimum info a vyju tu totalne zdisujete, ze co je trapna, ved chlap zaraba peniaze a tak nech drzi hubu... hned takto sudit cudzich ludi? Ved pisala, ze pracu skonci o 22 tej a pride o 3 rano domov, tak to podla mna normalne nie je uplne. Zavisi to aj od toho aky ste mali vobec predtym vztah, ci ste spolu chodili dlhsie alebo hned prisli deti... ci ste si stihli vybudovat pekny vztah vobec...lebo v 21 rokoch je teda velmi skoro mad hned 2 deti no...hlavne o vztah sa streba starat, travit spolocny cas, venovat sa jeden druhemu, lebo city potom ochladnu...aspon cez vikend, ked priatel pracuje vela v tyzdni... Neverim, ze sa to neda, ludia ktori si nevedia zorganizovat cas a venovat sa aj rodine aj praci bud nechcu a vyhovaraju sa na pracu alebo deti by tym padom nemali tak skoro mat a uz vobec nie 2 naraz...ale na druhej strane unaveneho chlapa odradi aj to ked pride domov a hned vycitky a zufala manzelka, potom sa ani jemu chodit domov hned nechce po praci...objektivne posud ako sa aj ty spravas ked pride domov, ci sa vena nehadate ci mu vela toho nevycitas...ci sa vobec ma naco tesit domov. Musi to byt velmi narocne mat male 2 deti a byt doma cely den ale treba spravit kompromis, aj partner by mal aspon trosku zene pomahat, nie len robit deti a pracovat a logicky, ze ked je zena doma tak by sa mala o vela veci vediet postarat. Zdravy je proste taky zaujem o rodinu zo strany muza... Sama musis zvazit v akom stadiu vztahu ste a snazit sa to zlepsit. OBAJA. Dolezita je kludna komunikacia...urcite ho nevydieras sexom, to je totalna hlupost..Ked chlapovi nedas nevyriesi sa tym vobec problem. je to detinske uplne, chlap to nepochopi, chlapi su v tomto ako zvieratka. Dospeli ludia by mali robit dospele rozhodnutia, nie sa vydierat...napis nam o vztahu viac aby sme vedeli viac info. Drzim palce ;)
Ak sa ti nepáči, tak načo máš priateľa, čo sa o vás stará?
Veď si nájdi nejakého majetného, ktorý nebude toľko riešiť peniaze. Alebo mu povedz, nech si nájde menej platenú prácu s dostatkom voľného času...
peniaze dávajú ľuďom slobodu, no zároveň z nich robia otrokov.
Z vlastnej skúsenosti môžem napísať, že ak príde človek unavený z práce a tá práca je náročná, tak často nevládze ani rozprávať či stáť na nohách.
Keď nie si spokojná, tak sa s ním vymeň - on nech zostane doma s deťmi a ty choď do práce a zarábaj na 4 ľudí. Asi až potom pochopíš, že čo to všetko obnáša a že už jednoducho nemá energiu sa ti "venovať". Chodí do práce, zarába, a ty sa ešte sťažuješ??
Neries s horucou hlavou nikdy nic. Obaja ste mladi a je toho na vas jednoducho
vela. Prosim, nerob ziaden krik a ani nenavistne reci. Pokus sa pokojne reagovat,
pokojne vysvetlovat. Takymto sposobom dosiahnes viac a v prospech rodiny, hoci to bude
mozno trvat dlhsie. Musite sa rozpravat, rozpravat.
vieš čo s tým? Nedaj mu sex,nedopraj mu ak sa nechce zmeniť. Takto mu slúžiš len ako slúžka na pojeb*nie, navarenie a vypratie vecí. Je dosť možné že si nájde inú ktorú bude šukať ale je dosť možné že si ťa začne viac ceniť a zistí kde robí chybu. Toto čo máš doma nieje vzťah. To je len mrtvý vzťah.
Skus svojho partnera pochopit. Momentalne je on zivitelom rodiny a vsetky financne vydaje su nanom lebo ty si na materskej,. Ja mam jedno dieta a viac ani nechcem staci mi . Som tiez na materskej muz ma pracu na smeny je unaveny padne s prace do postele ale som mu vdacna lebo bez neho by sme ani nemali kde byvat a co jest momentalne. Nepozeraj nato co nemas ale pozeraj nato co mas. Kolke zeny su slobodne matky nemaju peniaze. Bud mu vdacna ze sa stara. Ja ani nemam cas mysliet na take veci hram sa s malou staram sa o domacnost...