ahojte, nezvyknem cez deň piť veľa vody,čo je určite chyba, to viem, ale keď vypijem čo i len jeden alebo dva poháre vody, musím ísť na záchod. mám 18 rokov a keď aj chodievame so školou na výlety autobusom, viem, že nemôžem predtým veľa piť, lebo by to môj mechúr asi nevydržal. neviem, čím to môže byť. o nejakých zdravotných problémoch neviem.
málo pijem, no často chodím na wc
máš slabé obličky.Neudržia moč(cez moč.mechur).Treba ich preliečiť a budeš mať pokoj!!!
Ahoj Lily, presne viem o com hovoríš a úplne Ta chápem .mam presne ten istý problém asi posledne 2 roky. Je to veľmi nepríjemné ,viem . V škole to musi byt hrozne .
Docitala som sa,ze to môže byt hyoeraktivny mechur alebo priznak cukrovky .
Chod urcite aj na gynekologické vyšetrenie.
Drzim palce ,aby sa to co najskôr vyliečilo
Chod najprv k obvodnej lekarke, nech ti vysetri moc. Zdoverj sa jej a budete riesit dalej. Moze to byt psychika. Najskor ano, ale treba vylucit aj ine ochorenia, ktore samozrejme nemusia byt vobec vazne. A ani nebudu. Zajtra je pondelok, tak chod k lekarke a rozhodne zacni viac pit tekutin. Ak ti nechuti voda, tak si pripravuj caje, alebo dzusy a neboj sa.
Nepocitujes psychicku nepohodu neprezivas stres?Aj vtedy zvykne byt nutkanie na wc, alebo moze ist o hyperaktivny mocovy mechur a stym sa neda nic robit.Ako dlho pretrvava toto obdobie bolo to tak aj v detstve?
práveže nie. veľa nepijem, iba fakt keď som smädná, čo je asi chyba , ale inak vkuse musím ísť na záchod
Určite to treba riešiť s lekárom. Naraz vymočíš veľa alebo močíš len po troškách? Smäd nepociťuješ?
ono by v tom problém nebol, keby to nebolo aj trikrát za hodinu
nerozumiem velmi kde je problem. cudujes sa ze ked sa napijes musis ist cikat? sokujuce no.