hanba pri sexe

Príspevok v téme: hanba pri sexe
ivet33

S priatelom sme spolu rok a nemavame az tak sex casto. Mame 18 rokov no a su tu aj ine povinnosti takze kazdy den to je nemozne. Ide o to ze som si stale na to nedokazal zvyknut. Nedokazem sa uvolnit a citala som ze takto zo zaciatku s tym maju problem vsetci. V mojej hlave mam velmi zaujimavu fantaziu co sa tyka sexu a viem presne ako by mal vyzerat. Ale ja sa jednoducho este troska hanbim a niesom taka uvolnena. Ja som baran a vo vsetkych veciach som taka ze chcem byt dominantna ale pri sexe sa zo mna stava tiche dievca. Ako ste s tymto bojovali vy?

bolihlava

clovek musi mat urcity stud to patri k normalne mysliacemu cloveku. Kto sa nestudi je exhibicionista. Predsa len pri sexe ide o odhalenie svojej najskrytejsiej intimnosti tela. Kazdy normalne psychicky vyzrely clovek sa ma studit. Je to normalne.
Patri to k vzajomnej dôvere medzi partnermi. Napriklad studia dokazali ze partneri ktori pred sebou chodia doma nahi napr. vstanu z postele a nahi idu na wc, alebo bezne nahi chodia po dome sa castejsie rozchadzaju alebo podvadzaju. Lebo uz je vsetko na partnerovi odhalene aj vo chvilach kedy to nieje nutne a preto nas partner zacne casom nudit lebo uz nic tajne nas na nom nepritahuje. Odhaleny je casto ze nas to uz nezaujima a nevzhrusuje.

Jarko38

Ja som bol hamblivy odjakziva.. takze s babami som to velmi nevedel. A usli mi vsetky "vlaky.. " bol som posledny panic v partii, az do 23 rokov. Aj narukoval som taky..

Laurora

To bude vekom, ja som uplne inak brala sex ked som mala 18-20 a uplne inak ked som mala 25 a viac...chce to len cas podla mna.

Noemi44

viem čo tým myslíš ja som to tiež tak mala :) to je prirodzené že sa hanbíš.. ale musíš sa skúsiť odreagovať, mysli na to že si preňho jediná, že ho priťahuješ taká aká si a hlavne ak chceš niečo nové vyskúšať tak mu to povedz, komunikujte ohľadom sexu..nehovor si, že to je tráápne a ták :)