S priatelom sme spolu rok a nemavame az tak sex casto. Mame 18 rokov no a su tu aj ine povinnosti takze kazdy den to je nemozne. Ide o to ze som si stale na to nedokazal zvyknut. Nedokazem sa uvolnit a citala som ze takto zo zaciatku s tym maju problem vsetci. V mojej hlave mam velmi zaujimavu fantaziu co sa tyka sexu a viem presne ako by mal vyzerat. Ale ja sa jednoducho este troska hanbim a niesom taka uvolnena. Ja som baran a vo vsetkych veciach som taka ze chcem byt dominantna ale pri sexe sa zo mna stava tiche dievca. Ako ste s tymto bojovali vy?
hanba pri sexe
clovek musi mat urcity stud to patri k normalne mysliacemu cloveku. Kto sa nestudi je exhibicionista. Predsa len pri sexe ide o odhalenie svojej najskrytejsiej intimnosti tela. Kazdy normalne psychicky vyzrely clovek sa ma studit. Je to normalne.
Patri to k vzajomnej dôvere medzi partnermi. Napriklad studia dokazali ze partneri ktori pred sebou chodia doma nahi napr. vstanu z postele a nahi idu na wc, alebo bezne nahi chodia po dome sa castejsie rozchadzaju alebo podvadzaju. Lebo uz je vsetko na partnerovi odhalene aj vo chvilach kedy to nieje nutne a preto nas partner zacne casom nudit lebo uz nic tajne nas na nom nepritahuje. Odhaleny je casto ze nas to uz nezaujima a nevzhrusuje.
Ja som bol hamblivy odjakziva.. takze s babami som to velmi nevedel. A usli mi vsetky "vlaky.. " bol som posledny panic v partii, az do 23 rokov. Aj narukoval som taky..
ja som stale taka, u mna sa nic nezmenilo rokmi :(
asi to zavisi aj od partnera
Tiez si myslim, ze je to vekom. Sebaistotou sebadoverou ai. Pride to casom, skusenostami ai
To bude vekom, ja som uplne inak brala sex ked som mala 18-20 a uplne inak ked som mala 25 a viac...chce to len cas podla mna.
Alert("ssd")
Ja som si myslela že si si pri **** prdla. No joj, toto je vpohode :)
daj si pohárik vínka :D
viem čo tým myslíš ja som to tiež tak mala :) to je prirodzené že sa hanbíš.. ale musíš sa skúsiť odreagovať, mysli na to že si preňho jediná, že ho priťahuješ taká aká si a hlavne ak chceš niečo nové vyskúšať tak mu to povedz, komunikujte ohľadom sexu..nehovor si, že to je tráápne a ták :)