Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

bolest a pichanie v kolene

Príspevok v téme: bolest a pichanie v kolene
CNC

ahojte
mam taky problem ze vcera na futbale v hale som zasekol a doslapol nohou nejako tak blbo ze mi ako keby trochu pohlo kolenom..ako som sa postavil tak som nemohol dosliapnut lebo ma v nom pichalo teda ak som ho vystrel tak som citil z vonkajsej strany taku bolest aj z kolena pichanie...asi hodinu na to som uz mohol ako tak chodit ..je to lave koleno no a na vecer som si tam dal octanovu mast...nevyzera byt ani opuchnute ani nic len to ze ked ho vystriem a hned chcem napnut stehno tak ma v nom picha alebo nejake prudkejsie pohyby nemozem...a tak aj ked na neho dosliapnem pri chodzi ze ho vystriem alebo v tych polohach ked je vystrete tak ma v nom picha...mam momentalne ortezu a myslim ze je to lepsie ako vcera aj ta chodza a tak...zaujimalo by ma ci neviete ci to je len naatiahnute alebo som na neho vytvoril prilis velky tlak a nezvladlo...a ci to je vazne a ist na chirurgiu lebo moc sa mi tam zas ist nechce ak mi povedia nic nerobit a chodit na kontroly kazde 2tyzdne....skor by som skusil klbovu vyzivu, nejake masticky na klby alebo octanovu a tak...a samozrejme klud aspon tyzden dva...co poviete?