Sex. přitažlivost

Príspevok v téme: Sex. přitažlivost
luklas21

Ahoj,
jsem Lukáš, 27let. Obracím se na vás s prosbou o pomoc, radu :) . Trochu se i stydím. S přítelkyní nyní žijeme 8. rok našeho vztahu, první půlrok tam byla výborná sexuální přitažlivost z obou stran. Vše přerostlo do lásky, ale sexuálně byly problémy. Nedokázala se mnou mít pohlavní styk a řešila často kvasinkové infekce. Jelikož jsme se dosud velmi milovali, problémy v sexu jsme přehlíželi, až se z toho stalo v podstatě tabu. Je to možná neuvěřitelné, ale pohlavní styk jsme oba neměli 6 let.
Soustředili jsme se na lásku. Já jsem pohlavní styk chtěl, ona ne. Dováděla mě k orgasmu aspoň jinak. Včera mi řekla, že zvlášť v posledním roce jsem ji přestal fyzicky přitahovat, že si není jistá budoucností. Byl jsem více nemocný, řešil jsem hodně zdraví. Já tu holku obrovsky miluju. Ona mě dle jejích slov miluje taky, ale sex jí chybí, zatím si nedokáže představit, jak se to zlepší.
Co by jste doporučili dělat, nejlíp pro to, aby se navrátila sexuální přitažlivost? Holky o mě jinak zájem jeví, jsem štíhlý, vizionář, ambiciózní.
Díky mockrát za jakoukoliv odpověď!!

a_dr1a

Ahoj Lukas.
Ja to nevidim prilis optimisticky a ruzovo, ale tak verim ti, ze ju milujes. Vsak vydrzat pri milovanej zene tolke roky bez milovania aj ked po nej tuzis/chces ju, je najlepsi dokaz toho, ze si s nou z lasky a nie pre ine. Vyhladaj mozno odbornikov kvoli zachrane vasho vztahu. Sexuologa, psychologa. Rieste to s nimi.
A vies preco to nevidim optimisticky?
Sex milovanie ste nemali hlavne kvoli nej 6r. A zrazu ku koncu pises ze jej chyba sex?? Postradam tu akosi logiku. Tak ak jej chyba sex a ste spolu zijete spolu ale sex s tebou nechce, uspokojuje ta radsej inak - tak chce zrejme ineho na milovanie, sex a nie teba.
Plus nebrala by som na lahku vahu jej slova, ze ju vyse roka fyzicky nepritahujes + ze si nie je ista vasou buducnostou. Toto sa zvykne hovorit pred rozchodom koncom. A skutky zial za nu hovoria o 6r a nie o 1r. Toto je cele zle. Ked ti toto hovori zena, ako keby bola uz inde ci pri inom (ak nie fyzicky tak aspon uz psychicky. Akoby bola uz prec z vasho vztahu. Neviem co ju este drzi pri tebe. Zvyk? Vycitky svedomia? Nevyzna sa sama v sebe - ci ta chce/nechce, ci ta miluje/nemiluje, tolke roky co ste spolu a zrazu to ma cele zahodit? Pri tebe vie aspon na com je, pri inom nevie co ju caka. Zrejme si vyhovujete vo vsetkom okrem toho sexu).
Lukas. A tie jej caste kvasinkove choroby mavala z coho?? To by mi tiez vrtalo v hlave. Nastuduj si dobre z coho to zeny mavaju. Ak neuziva lieky chemiu antibiotika ai, nepatri k minimu % ze to mava chronicke, tak neviem neviem. Ty vravis ze ta nepodvadza. Ale tak, ja by v dnesnej dobe za nikoho nedala ruku do ohna. Obzvlast zeny su dobre herecky) S tebou zije, 6r nemavate sex lebo ona nechce ale vraj tuzi po sexe a mava caste kvasinkove choroby?)
Tak a povedala ti, preco sa nechce s tebou milovat? Rozpravali ste sa spolocne o vas, o vasom vztahu, o vsetkom? Komunikujete spolu? To ze ju sexualne nepritahujes je podla nej 1r. A co tych zvysnych 5r? Vtedy ti co vravela? Jaaaj. Ja neviem. Cele zle.
Skusal si rozne techniky zvadzania od kamasutry az po rozne afrodiziaka? Velmi dobre prepracovane techniky k dosiahnutiu orgazmov, doslova k dohnaniu po okraj slasti a sialenstva maju ludia z BDSM. Neinspiruj sa 50odtienov sivej, to je skor odvar rozpravka pre vanilky :D a len okrajovo poukazuje na tento "iny" svet, ale isto by si nasiel dost inspiracii ako na tu svoju....
Vies. Je mozne, ze vase puto city (z jej strany) prerastli skor do kamaratskeho kvazi surodeneckeho vztahu ohladne teba. Laska ma rozne podoby formy. Ale zas ty si mlady muz. Mas svoje potreby tuzby ai. Bud tento problem budete riesit a prekonate to spolocne navzajom, alebo to budes mat s inou-rozidete sa a zacnete s inymi partnermi, alebo ak aj ostanete spolu tak asi obaja skoncite pri inych a budete mat inych sex.partnerov

Mesačný princ

Lukáš - ,,jsem štíhlý, vizionář, ambiciózní.,, toto je úplne top :D

Láska je s intimitou spojená a ak ti hovorí toto, tak to nie je o sexuálnom akte ako takom, ale o tom, čo k tebe naozaj cíti. Nechcem ťa strašiť ale nebude to lepšie. Môžete skúsiť sexuológa alebo iné poradne, môžete to skúšať spraviť obaja ale nepôjde to. Je možné, že ste sa dali dokopy len na základe výzoru a že Vám to klapalo v intímnom živote. Takto to niekedy končí.

,,Soustředili jsme se na lásku,, to čo znamená? :O