Ploche bradavice na tvari

Príspevok v téme: Ploche bradavice na tvari
jozopo

Ahojte, potreboval by som súrne poradiť. Začali ma trápiť ploche bradavice na tvari a neviem ako sa ich zbaviť. Už asi 5 rokov mam na tvari pri nose 2 male ploche bradavice, na tie som si už časom aj zvykol :D a nejako mi neprekažali, ale za posledný mesiac mi na tvari vedla nich pribudli dalšie 3 bradavice a už to nevyzera velmi dobre. Za 2 mesiace ma čaka svadba a momentalne som v zahraniči a domov za ten čas pridem už iba 2x spolu na 5 dni - nemam teraz čas chodiť po doktoroch a chcel by som sa ich zbaviť. Poznáte nejaký výrobok z lekárne, ktorý by mohol pomôcť? alebo nejaký domáci recept na ich odstránenie? Mam tu so sebou pripravky kolodium forte a duofilm - tie som skôr použival na bradavice na rukách, ale neviem, či sa môžu použivať aj na tvari?

ludmila M

To liečenie banánovou šupkou funguje. Mne zmizla plochá bradavica na líci po 14 dňoch. Len treba každý večer nalepiť kúsok šupky veľký ako bradavica (mokrou stranou na bradavicu) a nechať cez noc pôsobiť. Bradavica najprv stmavne potom sa trochu zmenší a zoschne. Nakoniec sa dá jemne odlúpnuť, ale nie nasilu, aby nekrvácala.

Samuel84

Duofilm jena nič. Mal som bradavicu pod okom, stratila sa mi po cca týždni. Prikladal som na noc kúsok banánovej šupky. Ale účinkuje to asi len na niektoré. Mam pár na krku i na chrbta a tie mi ostali. Tak ak chceš - skús, ak iné nie banán aspoň zješ. A ten kúsok by nemal byť na celé líce, mne to síce nezačervenalo,ale priateľke začervenal pokožka na stehne. Prelepil som ju lekárskym leukoplastom - bielym. Neostala lepka na tvári. Ráno len opláchni teplou vodou. Nezoškrabuj! A držím palce.

jozopo

tak čo, nikoho iného to netrápi, iba mna ? :D dnes som si vyskusal na to dať Duofilm, aj ked to nie je asi určene na tvar. Uvidim , čo to prinesie. Už som z toho zufaly...