Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako nato?

Príspevok v téme: Ako nato?
brunette26

Chcem sa odfarbiť na brunety na blond alebo melír aspoň. A mám otázky:
- dá sa to urobiť aj doma tým že si kúpim blond farbu v obchode? Alebo musím do kaderníčky?
- ako dlho trvá premena, koľko krát treba farbiť vlasy kým budú svetlé?
- a musím si dať urobiť nový občiansky ak mám na ňom fotku kde som bruneta?
ďakujem krásne za odpovede :-*)

Messje

Hehe to je ipsilon :-)
My sme uz zvyknuti.
Občiansky vymeniť netreba
Vlasy si daj radsej kadernicke aby si to este viac nepokazila.Alebo dostat zosvetlovac vlasov.Kup si to,ale ani kadernicka ihneď neodfarbi na blond.Strasne to nici vlasy ked to chces jednorazovo a moze z toho vzniknut chemlon.Chod sa aspoň opytat ku odbornicke

Ipsilon

Nie, nerobil som si z teba prdel, len si nepochopila moje literárne vyjadrovanie. Taký melírik isto hlásiť nemusíš, ale úplnú zmenu podľa mňa áno, myslím z brunette na blond.
A vlasy si daj urobiť k kaderníčky, lebo to už nie je zmena o jeden odtieň. Moja ségra je kaderníčka, tak niečo o tom by the way viem.

Ipsilon

Podľa mňa by si si mala dať vlasy odbarviť u kaderníčky, aby to nedopadlo zle. Tie barvy dosť smrdia a tak, treba vetrať.
A čo sa týka občianského, tak už keď budeš mať blond barvu, tak asi by bolo treba to dať uviesť do občianskeho preukazu.
To je niečo podobné ako u áut. Keď zmeníš barvu karosérie, tak to treba nahlásiť na príslušnom úrade.
A keď budeš blond, tak už nebudeš pozerať tú reláciu s názvom šesťdesiat otázok a jedna správna odpoveď?
Ja som dnes vedel správne odpovedať na štyri. Nedal som ani hudbu, hoci toho viem dosť. Neviem, ale že by som to tak rýchlo všetko pozabúdal, to by som nepovedal.
Rad tónov rovnakej výšky, či tak nejak, že sa nazýva nejaký register. No to by ma ani vo sne nenapadlo:-)