Ahojte. Musím sa s tým už po sakra 4 rokoch niekomu zveriť.(Ked chcete uražat a hejtovat prosim nič nepiste :D) Mám 14 rokov. 4 roky sa poznám s mojou spolužiačkou. Najprv sme boli iba najlepšie kamaratky a potom sme sa pohadali atd...takmer rok to medzi nami bolo s prepačením na hovno. Zacali sme si vsak písať a chodili sme von samé alebo s kamarátmi.Postupom času ma nejako začala zaujimať.Chcela som jej proste dat najavo že sa mi páči :-) Vycítila som z jej pohladou ze to cíti rovnako. Odvtedy skúšam vselijaké naražky aby som jej to nenapadne povedala.Ona to robí tiež a raz sa ma dokonca spytala ci niesom do nej zalubena,jasne že pred kamaratmi poviem že nie som. Dávame si na rameno hlavy a občas na seba hodíme nejaký pohlad. Neviem kto má ako prvý urobiť prvy krok (pusu na lice).Niesom si na 100% istá či ma chce aj ona ale vyzerá tak aj sa tak správa. Niesom lezba lebo sa mi páčia aj chalani ale do chalanov som este nikdy nebola až tak velmi ako do dievčat,nechapem to :/ Chcem urobiť prvý krok ale neviem či mám čakat alebo nie ?... Dakujem vopred za slušné odpovede ludi ktorý ma chápu a rady typu si ešte mala ma tiež velmi neprekvapia a nepotešia ani nezaujimaju tak isto ako nadavky...takže prosím trochu empatie :)
Vzťah alebo len tynedžerské kamarátstvo
Nina15 - Máš len 14 rokov, hormóny s tebou nabíjajú.Je ešte veľmi skoro určiť orientáciu. Podľa mňa ťa berie len ako najlepšiu kamarátku. Aj keď ja najlepšiu kamarátku nemám, ale myslím si, že to správanie, je správanie najlepších kamarátok. Možno ťa to ''zaľúbenie'' po nejakom čase prejde.
Ja zažívam niečo trochu podobné. Mám 19 rokov, tiež nie som lesbička a som zamilovaná do spolužiačky (dá sa povedať, že dosť). Dokonca popieram aj to, že som bisexuálka, pretože iné dievčatá ma nezaujímajú, len chlapi. My nechodíme von a tak... Pár krát spolu hodíme reč. Ja to mám horšie, pretože ja ju mám v hlave celý deň (a to doslova). Ona je to posledné na čo myslím keď idem spať, a je to prvé na čo myslím keď sa zobudím. Ale viem, že je heterosexuálka, takže k ničomu nedôjde. Neviem či v 19-tich rokoch je ešte normálne. Dúfam že to prejde.
Ahoj.
Neviem sa celkom vcítiť do tvojej situácie, lebo kamarátky moc nemám a s chalanmi nemám pekné skúsenosti.
Ak sa ti páčia aj baby aj chalani, zrejme si bisexuálka. Ale myslím, že to teraz veľmi nerieš, ešte si mladá na to, aby si si určila presne orientáciu (nemyslím to zle).
Nechcem ťa nijako odradiť, ale neviem, čo si o tom myslí tvoja kamarátka. Možno ťa berie ako BFF a mohla by si si to u nej pokaziť. Buď rada, že ju máš. Najlepšie kamarátky sa k sebe zvyknú správať veľmi blízko.
Ale je to na tebe. Určite sa nehádajte, lebo potom by vás to zrejme obe moc mrzelo. Držím palčeky. :)