Ahojte, pravdepodobne potrebujem trocha poradiť do života. Nikdy som za babami nejako nebehal, lebo vždy som na to mal nejaké dôvody, resp. výhovorky ako že nemám peniaze, čas, alebo poprípade žiadne spoločné záujmi, lebo som trávil dosť veľa času za počítačom, čo je vlastne aj pravda, ale na druhej strane som bol počas života väčšinou šťastný a spokojný so životom. Z dôvodu, že som mal dosť zlé skúsensoti z alkoholom, a na strednej väčšina spolužiakov chodili po škole na pivo, tak som moc dobre do spoločnosti nezapadol. Cez letné prazdniny som vždy pracoval, a všetky peniaze pomíňal na štúdium, a kedže v našej rodine bola niekedy núdza aj o peniaze, na výške som sa okrem štúdia daako zacyklil medzi obdobiami, kedy som sa snažil niečo naučiť, resp. vytvoriť, aby som si vedel slušne zarobiť, resp. aby som v budúcnosti ani do práce nikdy nemusel chodiť, alebo pracovať na druhých.... Keď som v mojich projektoch zlyhal, potom som sa vždy postupne na určité obdobie vracial k počítačovým hrám, a tak nejako som sa na výške zacyklil. Teraz momentálne posledných pár rokov sa moje záujmi zmenili, stále veľa pracujem v práci aj na sebe, ale pomaličky som dúfal, že nejakú peknú a milú babu stretnem, ale u mňa je to dosť nereálne, kedže sa počas bežných dní skôr vyskytujem v čisto mužských kolektívoch. Takže, keď baby nejako vo svojom okolí stretnúť nemôžem, začal som sa o to trocha viac snažiť ja, ale prišiel som na to, že na online- zoznamkách typu pokec, badoo a pod to asi nebude, a zasa na ulici, vo vlakoch a v obchodoch nebudem oslovovať náhodné baby, lebo mi to príde blbé, ale ja fakt neviem kde nejakú nezadanú babu stretnúť, keďže moc túlanie sa po nociach po baroch a diskotékach moc nemusím. Čo sa týka mňa, niesom asi žiaden krásavec, ale som chudý, zdravý, komunikátivný, skromný, milý, uprímny, optimistický, rád pomôžem, resp poradím druhým, dokonca aj zarábam na slovenské pomery nadpriemerne, mám dobrých kamáratov, dobré vzťahy v rodine, prácu ktorá je mi čiastočne aj koníčkom, možno ma považovať vcelku za šťastného človeka, len tá partnerka mi stále chýba a začína ma to už znepokojovať a ťahať dole..... A čo sa týka výberu partnerky, páči sa mi skoro každá baba, ktorá sa o seba aspoň trochu stará, je bezdetná ,nefajčí, a zároveň nieje namyslená a aspoň trocha komunikatívna, takže si nemyslím, že by som mal nejako extrá veľké nároky na výber partnerky.
Takže hocijaké postrehy, rady veľmi rád uvítam.