Aky je vás nazor?

Príspevok v téme: Aky je vás nazor?
Corago

Dobrý deň.Chcela by som sa opýtať,ci niekto máte podobnú skúsenosť ako ja...S priateľom sme mali nechránený pohlavný styk (uz sme spolu dlhšie,bábätko by mi neprekážalo ).Menstruaciu som mala dostat 03.02. , ale nedostavila sa,az napokon 12.02 sa dostavila,meškala mi 9 dní,ale su mesiace kedy mi meškala 3-4 dni,no az 9 ešte nie.Ale problémom je to, že už 14.02 mi skončila,mala som len 2 dni a tretí skoro nič....máte niektorá z vás podobnú skúsenosť ,alebo je tu nakoniec naozaj ta možnosť ze som tehotná?Ďakujem

0vecka

asitomozebyt nam robili v 6. tydni a bolo to tam uz vidno.. ale dopredu nas upozornila ze je mozne ze tam nic neuvidi a ze sa nemame bat...

asitomozebyt

Takze by si mala byt tehotna 4 tyzdne. Ultrazvuk nerobia nahodou az po potvrdeni tehotenstva a vydani tehotenskeho preukazu? Niekde az po 12 az 20 tyzdni. Takze sprav si test aj 2,3 preistotu

0vecka

Corago skus si kupit test a uvidis... ak budes mat divny aj dalsi cyklus tak chod na gyndu ak si tehotna tak to bude vidno aj na ultrazvuku

Corago

No tak to si natom bola podobne.Uvidim aka bude menstruacia buduci mesiac,lebo fakt sa mi tato 3dnova velmi nepozdava

asitomozebyt

uvidis ako ti pride buducimesiac
malo by sa ti zacat menit telo, krce v bruchu, rast a boliet prsia a rano ti bude byvat nenormalne zle..ano uz prvy mesiac..ja som sice tak otehotnela v 19 a menstruacia bola 3 mesiace 2-3dni slabe krvacanie, takže ani som nevedela ze som tehotna az odber krvi u gyn. to potvrdil