Neviem čo sa to so mnou stalo , mám vzťah , na začiatku som sa z neho tešila , teraz niesom šťastná , nepociťujem lásku , síce mi na tom človeku záleží , ale vôbec to nie je láska , neteší ma nič , neviem sa namotivovat , neteší ma ani myšlienka budúcnosti , všetko akoby zrazu prestalo mat zmysel .... je možné že sa mi vrátila ťažká depresia ? Nehovorím o chvíľkach toto trvá týždne , až chcem umrieť a mat pokoj , nič v mojich očiach nemá cenu , nič prečo sa oplatí žiť , čím ďalej tým viac myslím má smrť a dokonca som si uvedomila že som v štádiu kedy strácam zábrany a normálne sa na to pripravujem , získavam odvahu a plánujem , je to smutne ale vôbec mi nezáleží čo ľudia na to keď umriem aj tak ma berú ako psychopata , možno som teraz niekomu pomohla posledné dva roky ale to čo som kedysi mala rada a to čo pre mna znamenalo všetko teraz nemá cenu .... je to strašné , akoby mi niečo vzalo chuť žiť ..... už ani Netúžim byt lubena lebo už ani nikomu neverím ..... ja už sa nečudujem že chce niekto umrieť ..... pre mna je každý deň utrpenie a kebyže je to legálne tu , tak idem na eutanáziu ..... pokazila som si život stratila som všetky sny po ničom Netúžim nič má neteší .... dokonca mi vadia už aj ľudia , stránim sa ich .... neviem podľa mna je toto môj posledný rok života keď neumriem tým že to spravím sama tak psychicky sa úplne zničim a už aj fyzicky to je tak prepojené že som napr odpadla pred pár dňami myslela som že sa môj život dá do poriadku ale asi len silím niečo čo sa malo dávno stať neodsudzujte ma proste som zlomená , prázdna a veľmi smutná . Veď tento svet je tak zlý .... niekoho možno baví žiť povrchný život založený na hmotných veciach a dokáže sa z toho tešiť ale mna nenapĺňa ani to ani láska proste nič ..... teším sa keď bude po všetkom ......
Čo to je ??? Zmysel ???
Ahoj. Skúsila si sa pozrieť na koreň problému? Prečo sa cítiš smutná? Čo ťa zranilo? Máš to teraz ťažké, viem, ale snaž sa nájsť príčinu tohto všetkého. Často sme zasiahnutí na tom najzraniteľnejšom mieste. Často na mieste, ktoré je pre nás najdôležitejšie. Ale nedaj sa vyradiť. Z toho čo si napísala, mi bije do očí veta, že už netúžiš byť ľúbená a možno toto je tá oblasť, ktorá ťa tak zranila. Neviem, ako sa cítiš pri svojom partnerovi ale vedz, že či už si zadaná alebo single, nič to nemení na tom, že si milovaná. Stále. Aj vtedy, keď si myslíš, že to tak nie je. Si milovaná keď ťa niekto pozdraví, usmeje sa na teba, pomôže ti s niečim, rozosmeje ťa, postará sa o teba, ochráni ťa, pohľadí ťa, prejaví o teba záujem, trávi s tebou čas, vypočuje ťa a mohol by som pokračovať do vtedy, kým by mi nedošla slovná zásoba. A dokonca aj vtedy, keď nemáš človeka, ktorý by ti to prejavil. Si žena a tá je stvorená na to, aby bola milovaná. Prináša tomuto svetu krásu a je hodná lásky nie preto ako vyzerá, čo robí ale preto, kým je. Ženou :)
to nie je depresia...ty sa len nudíš...čo robíš ? práca? zamestnaj svoju mysel...sústred sa na job a svoje osobné aktivity....som zažil taku ženskú....si slabý človek...buduj svoje sebavedomie
Nemôžeš ma zmeniť lebo ti to úplne sedláčik na hlavu yebe nemôžeš ma zmeniť radšej sa ty ovca vyebaná preber vyfajči mi hovno a potom ho s tvojou matkou zežer.haha hahaha
Nattty , zrejme si v ťažkej depresii. Vyhľadaj lekársku pomoc asi budeš potrebovať aj nejaké AD.
mozno teraz vyzniem ako bezcitna mrcha, no sorry, ja u teba necitim depresiu
Nad rozliatym mliekom môžeš plakať, lebo tak nás to učili, ale môžeš sa nad tým aj zasmiať a ísť ďalej. My máme v našich hlavách nespočetne veľa tzv. stereotypov myslenia. Každý si myslí, že to, čo robí, je správnejšie než to, čo robí niekto iný. To je však blud.
Ja ti poviem jednu príhodu. Si predstav, že jeden kamoš položil doposiaľ dvakrát plávajúcu podlahu. Pekne si zarobil, nehovorím. Potom však nastal skrat. Ty vole, ja to nechápem, ale vidím to tak, že odvtedy neuniesol tú slávu a už len pije. Ty vole, položiť podlahu a neuniesť slávu. Wow. Neviem, asi bol v minulom živote, ak niečo také je, Ferdo Mravec, že teraz tak obdivuje sám seba.
Wow, to už sú vážne life stories!
Nerozmýšľaj nad tým, čo si urobila zlé, ale nad tým, čo ešte len urobíš dobre. Ale do plávajúcej podlahy sa nepúšťaj. Nie každý má na to, aby uniesol tú slávu a blesky fotografov.
Wow.
Neviem,ci ti to pomoze,ale citim s tebou.ale nezabijaj sa,nikdy nevies,co dalsi den prinesie.aspon mala aktivita cloveka udrzuje v znesitelnosti.