Nenormalna bolest hrdla

Príspevok v téme: Nenormalna bolest hrdla
Hanuli2222

Ahojte, mam 29 rokov, dnes som sa zobudila s nádchou a bolesťou hrdla, doobeda sa mi teplota vyšplhala az na 40. Nie som ten typ co hned leti k doktorke, no tentokrát som isla bez váhania. Pozrela mi do hrdla a dala len tantum verde plus nieco na dutiny. Stav sa mi zhoršil niekoľkonásobne, teplota mi sice po analgetikach klesla, no hrdlo mam posiate hnisavymi vyrážkami a mam take bolesti pri každom nadychnuti ci vyslovení slova a jedení, ze sa to neda ani opisat. Mam naozaj silný prah bolesti, no toto je asi najhorsie co som kedy zažila... len mi tečú slzy po tvari a naozaj neviem co mam robit, neviem ci doktorka podcenila diagnózu alebo ci to je taky silný priebeh virusu.. :( prosim poradte co na silnu bolest hrdla, paralen novalgin nezabrali, ani cmúľacie a sprejove lieky na hrdlo :(

Mesačný princ

občas pomáha kloktať ústne vody, ale môžeš si poškodiť sliznicu ak máš takýto zápal...

tak isto aj slaný roztok...

ešte by som možno vyskúšal repík, ale silný, ako piť, tak aj veľa kloktať a viackrát za deň aspoň pol litra vykloktať. Ale nemal by byť na rozdiel od šalvie horúci