Brala som antikoncepciu 3 roky. Prestala som ju brať sama bez toho aby som sa poradila s gynekológom. Prišla som k nemu kvôli niečomu inému a som mu spomenula,že som ju vysadila. A hneď začal,aach to si sa mala prísť so mnou poradiť a keď sa spýtal na dôvody povedala som mu,že my tŕpli ruky, nohy,mávala som závrate, búšilo my srdce. A on sa len pousmial a takým tónom povedal,že to určite nemám z toho,hlavná vec,že ani raz za ten čas čo som ju brala my neurobil pečeňové testy,a bola som na toľkých vyšetreniach a nikde my nič nezistili. Tak som vysadila a nakoniec to všetko prešlo!! A doktorovi som jasne povedala,že antikoncepciu už nechcem. A on my ju aj tak predpísal len my ju zmenil. Začal my rozprávať koľko to má výhod,vraj nemám byť nezodpovedná a tak sa pýtam.. aký máte na to názor?
Nechcem antikoncepciu,ale
Pokial netrtkas, tak ti ju netreba no.
Ak nemusis neber to...a este ked ti robi zle...
A na tvojom mieste by som zmenila lekara, ako uz napisali predomnou...mam skusenosti s lekarmi, co pozeraju len na peniaze..
ak si z Košíc, viem ti poradit super lekara :)
nazor mám taký, že zmen gynekologa, on ma velke prachy od poistovne za to ze predpisuje HAK... si myslis ze plat ma z ničoho len tak...???
a to že ti doktor vypíše recept neznamená, že ty musíš isť do lekárne a povinne to vybrať... jednoducho hod do smetneho koša a je vybavené...
a nepchaj do seba ten sajrajt...
aké má vy´hody??? žiadne..!
Rozhodne zmeň gynekológa.