Dobrý deň, chcela by som Vás poprosiť o vyplnenie dotazníka pre moju bakalársku prácu. Som študentkou tretieho ročníka psychológie a dotazník sa týka typu lásky, ktorý cítite k svojmu partnerovi a taktiež akú si vytvárate emocionálnu väzbu k blízkym. Dotazník je anonymný a výsledky budú použité len na účely práce. Za Vašu pomoc budem veľmi vďačná. Prajem pekný deň, Miroslava www.survio.com
Typ lásky a vzťahová väzba v partnerstve
Daj si lieky na paranoju, bo ja som chlap.
Vas ziadala, len o vyplnenie a kazdy tu pindate ostosest.
ja si skor myslim ze tie opakujuce sa otazky su tam preto lebo clovek zvykne odpovedat inak ak sa ho clovek inak spyta...
tym opakujucim otazkam rozumiem ale nie tym ze ona automaticky vychadza z toho ze amme viacero partnerov ???
Vazeni,
opakujuce sa otazky sluzia na sledovanie reliability testu - cize jeho spolahlivosti. Ak napr. niekto odpoveda nepravdivo alebo zavadzajuco (napriklad pri testoch osobnosti, kedy sa mame tendenciu zobrazovat v lepsom svetle) pri opakovanych otazkach je sanca, ze sa tieto nebudu zhodovat. Naopak, pokial odpovedame pravdivo, odpovede sa budu cca zhodovat a platnost testu je spolahlivejsia.
Aka spatna vazba vy mudrlanti? Ona to potrebuje kvoli zaverecnej praci. Ohodnotia to ine kapacity nez ste vy tu. A nebude tvorit dotaznik podla vas, ale ako ma zadane. Ked nevies odpovedat, mas tam neutralnu moznost.
Grckagrc spätná väzba ti niečo hovorí??
Ak tam otázku položí nejednoznačne, dostane samé neutrálne odpovede a to už len teda bude "výstup" do praxe.
Najlepšie by bolo, keby kočka pozmenila niektoré otázky (hlavne nejednoznačné a opakujúce sa), tým ho aj skráti a zavesí znova na web.