Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zaujmavý problém so zrakom

Príspevok v téme: Zaujmavý problém so zrakom
painter

Čaute mám dlhodobý problém so zrakom bol mi dianostikovaný astimatizmuis na lavom oku -0.5 na pravom - 0.75 .....
Ale prišiel som na jednu vec , ked som si náhodou počítač položil na zem a z postele som sa zohol aby som písal , lepšie vidím v tej polohe , neviem čím to je , mohli by ste mi poradiť ?? ked mám hlavu v klasickej zvislej polohe vidím omnoho horšie a mávam aj očné záchvaty ....
Beriem antipsychotiká a som dlhodobo stabilizovaný na depotnej liečbe , ale to sa mi zdá ako keby bolo niečo s mozgom ... ked v uplne inej polohe hlavy vidím lepšie , možno je to prekrvením mozu alebo čo je viem čím .....

poradte mi

kajikbb

Z tvojho komentára mám pocit, že si nie si úplne istý kde može byť chyba. Kedy si mal vyšetrovaný zrak? Ak to bolo už dávnejšie tak by bolo na mieste zájsť za optometristom. Ak je všetko ok tak za neurológom? Astigmatici majú zakrivenú šošovku, nevedia zaostriť, rovinu možu vidieť deformovane, takže tvoj problém može spočívať naozaj len v tom. Ale istota je istota.

philips

Astigmatizmus je to, že tvoja rohovka je nerovnomerne zakrivená, takže naozaj je reálne, že v takomto uhle vidíš lepšie.