Ahojte chcela by som sa vás opýtať chodím na VŠ ale proste nebaví ma to je toho na mňa veľa aj s osobných ale aj zdravotných dôvodov. Preto som sa rozhodla teraz po prvom semestri odísť. Ale páči sa mi jeden doktorand. Už som s ním bola raz vonku a tento týždeň by sme mali ísť znova von. Lenže problém je v tom že je strašne milý, rozumiem si s ním a celkovo sa mi páči. Ale naozaj chcem odísť z tej školy. Ale najviac ma bude trápiť to že ani neviem či ho ešte uvidím. A neviem či by som mu to mala povedať že sa mi páči ? A ani neviem ako. Bojím sa akoby zareagoval na to. A tiež ak by,,, tak sa bojím ako by zareagoval na to keby som mu povedala že nie som na 100% zdravá. Prosím vás poradte mi čo mám robiť.?
Ďakujem za odpovede.
Ako mu mám povedať že sa mi páči ?
Mesačný princ nie úplne nemám nejakú extra vážnu diagnózu. Nechcela som aby to vyznelo nejako že som neviem ako chorá ono to nieje až také hrozné
AyameSenpai - vieš, ono ľudia by nemali byť sebeckí. Hlavne ak niekoho milujú. Ak máš zdravotný problém a vieš, že to môže ovplyvniť tvojho budúceho partnera, tak sa tomu priateľovi ani nemôžeš čudovať. Čudujem sa skôr tebe. Ak máš nejakú vážnu diagnózu, tak by som s tým nikdy nešiel do vzťahu a neohrozil inú ľudskú bytosť skôr ak by o tom najskôr nevedela.
ak všetci utečú tak je to ich voľba, skôr je veľmi sebecké, ako sa na to dívaš ty.
wasabi nemyslela som že mu to chcem hneď povedať to nie... (len proste mám obavu lebo čo som mala priateľa tak po vyše pol roku vzťahu keď som mu to povedala tak do mesiaca zdupkal s tým že si nechce ku mne vytvoriť hlbší cit lebo ak sa mi stane niečo horšie tak to bude preňho ťažké potom.... )
tiež mi to príde také divné o zdrav. stave, veď nejdete uzatvárať manželstvo či? :D
no ja neviem, ale ideš sa s niekym stretnut iba druhy krát, absolutne toho človeka nepoznáš, pačiť sa ti može hocikto okoloiduci na ulici...
a ty mu už chceš rozpravať o svojich zdravotnych problemoch...???
to je najlepsi sposob ako odplašiť chlapa...
nie ste v takej faze vztahu aby si s nim toto rozobrala....
naco mu sa chce zdoverovat ze niesi 100% zdrava? A kto dnes je? :-)
a ked odchadzas tak ho poziadaj o fb priatelstvo a budete stale v kontakte ked sa chcete stretavat nadalej nezostavaj tam kvoli tomu ak sa nato necitis
Lepšie bude to povedať.
A to, že nie si úplne zdravá na veci nič nemení, pokiaľ sa mu páčiš aj ty, tak to nepredstavuje problém.