Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ex priateľ

Príspevok v téme: ex priateľ
nemamprezyvku

ahojte. Chcela by som počuť asi hlavne od mužov aké city má chlap alebo ako muž myslí to, keď ti povie že neznesie aby ma mal niekto iný dotýkal sa ma lebo strašne žiarli ale zároveň nevie sa ku mne vrátiť. Nie sme spolu už skoro dva roky. Nikdy sme kontakt nestratili pretože vždy bol on ten čo ma oslovil a ozval sa. Len akosi už vôbec neviem čo si mám myslieť.

jatitovysvetlim

mala som vztah 10 rokov! ten chlap mi sluboval lásku na celý život, že som jediná, ze iba mna chce, ze ho druhe nezaujimaju a že
" som iba jeho" !!! bol odo mna o 10 rokov starší,.. ja som bola mladá pubertiačka,.. tahalo sa to do mojej 25ky...
naposledy sa mi vyznával že čo všetko sme zazili, ze navzdy spolu budeme.... a? okrem toho neuznaval socialne siete, FB, aj ked ho mal, nechodil tam,...mal tam asi 20 priatelov spolu so mnou....zrazu na 1. apríl som sa večer prihlasila na FB, on tam bol tiež, klikla som mu do profilu a skoro ma vyrútilo, nevedela som či je to žart, alebo čo?!
on vo vztahu s nejakou Nataliou Mrkvičkovou"
moja reakcia..? žiadna... nevolala som mu, nepísala som mu, viac sa neozval a iba som sa dozvedala od známych ze chodí s nejakou... ze či a kedy sme sa rozisli... ???
asi tak... no a život ide dalej.. zrazu to bol pre mna cudzý človek...

dmr

Ak sa nechce ku tebe vratit tak to neries. Ale je to obtazovanie.
Mojej kamaratke to robil byvaly dlhu dobu a to ho nacapala vo svojom dome a postely s kur...
Tu kur.. si vzal za manzelku a maju deti, no on dodnes kamaratke vyplakava ze ju miluje a vadi mu ked je s inym. Haremovy typ, ber to tak ze mu treba psychiatra. Bud sa vrati, alebo ho uplne odstrihni a necitaj tie spravy.

Ipsilon

Nuž, ja ti neviem, čo sa dá na to povedať. Tak chce byť s tebou, či nechce? Neviem, asi trochu schizo.
Ešte ho to trochu podrží a potom sa na teba definitívne vykašle. Nerob si starosti. To ho prejde. Tak tri mesiace tomu dávam.