Krasneho valentina prajem :)

AndrejkaBj

Patrickolodzik však možeš mať kedykoľvek v roku ak máš frajerku
Kde je napisané že musîš čakať na
14. februar ;-)
DajSiPohov tak šup šup, do 14.2. to ešte stiháš ;-)

DajSiPohov

Ty dajak oneskorene reagujes ty podomnou ..
Otravovat s Valentinom koncom septembra? Yebe ti?
Daj pokoj do februara kopa casu ..navyse ja nemam frajerku

Kycera

Divočina,
za prianie ďakujem, aj keď oneskorene. A dúfam, že aj Ty s Ipsilonom ste mali tiež "krásneho Valentína"! : )

divocina1

Škoda Janko mohli sme pozerať do toho nového zrkadla spoločne nech si aspon jeden deň v roku pripadám ako kočka :-) ja som si včera pripíjala o zrkadlo ako už tradične sama ako sólistka :-) dúfam že si nevolal tým kočkám na skype ako minule :-) snád aj kamarát s jedným zubom a zlým zrakom mal tiež tak krásneho valentína :-)

Ipsilon

Ja ho trávim pozeraním do nového zrkadla, ktoré zoštíhľuje. Razom som o desať kíl chudší a to aj bez drastickej diéty. Človek nemusí trpieť, aby schudol. Dnes som sa aj okúpal, už sa chystali zahlásiť fabriku, že hrozne smrdí. Napúšťal som si celú vaňu vody, aby som mal vodu až po krk, keď si do nej sadnem (cca. dva litre). Idem si ešte dať poslednú (diétnu) 6. večeru. 7.-mu už nemôžem, lebo mi môj lekár naordinoval v skutku prísnu diétu. Predstavte si, že pomocou tejto diéty človek schudne 0,5 kila v priebehu jedného roku. Bomba.
Vo vázičke mám z Kaufláču žlté kvietky. Pekne voňajú!
A počúvam veselú hudbu.
www.youtube.com
...keď už prišla babka tretíkrát k šoférovi s plnou hrsťou arašidov, tak sa jej šofér opýtal: a odkiaľ beriete babka toľko arašidov?
Babka na to: viete, kúpila som si čokoládu s arašidmi, ale na tie arašidy už moja protéza nestačí:-)
P.S. Čo sa týka tvaru srdca, tak jeho tvar vznikol zo socio-etnologicko-psychologického-filozofického hľadiska v predstavách starovekých Južanov. Oni zvykli svojej polovičke darovať ako prejav lásky červený pomaranč. Keď tento pomaranč roztvorili, tak podľa toho, koľko tam bolo semienok, tak toľko potom mali mať deti. Ak naďabili v pomaranči namiesto semienka na červíka, tak to znamená, že polovička mala mať dieťa od niekoho iného. Malo ísť proste o tzv. kukučie dieťa, o ktoré sa však mal partner postarať.
(Medzi nami: pe.is to asi nebude).