S priateľom som vyše roka a chceme začať bývať spolu. Ja žijem od nich na vyše 200 km a keďže teraz sa prisťahujem do ich mesta, budem meniť lekára. Jeho otec je všeobecný lekár a nahovárajú ma, aby som si zvolila jeho. Čo by ste robili? Nebude to predsa len trápne?
Čo mám robiť?
Ja osobne by som niečo také nerobil. Je síce viazaný lekárskym tajomstvom, ale..
Nejde len o to ze sa musíš vyzliect pred doktorom to je to najmenej aj ked ti ti môže byť neprìjemné da sa to prekoať ale napr budes potrebovať nejaké odborné odporùčanie k inemu lekárovi a to nie je len gyn.a tiež nemusi buduci svokor vediet o vsetkom čo budeš riesit ohladom svojho zdravia.
hm ono vsetky moznosti a nasledne realita ma vzdy svoje plusy a minusy (vsetky plusy aj minusy).
z mojich skusenosti je velmi dobre aby sa clovek citil dobre a zaroven ale aj sme mali pravdu ..
je to take, nebudeme mat silnu pravdu ako ti co maju len pravdu .... a zaroven nebudeme taki stastni ako ludia ktori su len stastni
ale budeme mat aj radost, aj pravdu :_)
skuste si to vyskusat:
napríklad teraz by bol krok povedat ze velmi rada by ste isli k nemu ale ze radsej pôjdete ku konkurencii :_)
(je to preto, lebo v sucasnosti mate velmi silne pocity a mensie zameranie na rozum ..... musite povedat ano konkurencii :D tym si udrzite aky-taky rozum a rovnake aku-taku radost : )
podla mna je dolezite si blízkych ludi robit srandu, pretoze to udrzuje vo vztahu radost :) ak by sme sa medzi sebou len tak hlupo pocuvali, pocity by stichli a vzrastla by pravda a spravodlivost :_)