Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Co si vybrat

menoo

Kloya

podla mna sa divate na zivot stale cez rozum, resp. absolutisticky (akoby nieco bolo len dobre a nieco len zle .. vsetko ma svoje plusy aj minusy ..

Skuste uplnu opacnu stranu: nie sa divat na to CO, ale pozriet sa na plusy: mate rada dom .. to je prosto vyhoda :D

a rada aj podnikate napríklad ... to je prosto vyhoda :D

vznikne vec nova, kombinacia (predtým ste ju nemohli vidiet, pretoze ste pouzivali vyber z uz existujúcich rieseni .. teraz vytvrate kompletne nove riesenie ktore sem este len pride).

Je dolezite oddelovat "co" od "ako". Potrebujete dobry pocit, aby ste to riesenie videli. Vypite si zajtra a napiste si plan .. ale nie taky ze keby takto, tak takto a takto a takto .... ale uplne uplne uplne uplne uplne meganajviac najlepsie ... ako keby bol zivot len jeden .

lebo zivot je jeden ... a vlastne tie sny ktore mame je kvazy znak mladosti, chceme skusat prosto ..... znakom zrelosti je prave spokojnost : )

musite ist na 150% :D aj dom, aj podnikanie, aj vsetko .... musite byt nadsena so vsetkeho ..

a ked sa nedari tak treba buchnut po stole a vypit si :D je lepsi mensi hnev v sucasnosti ako vacsi hnev v buducnosti :)

dobre robite co robite len treba makat pridat na 150%.

to je taka klasicky model: co hlada 99% ucastnikov tohto fora?

niekoho kto im povie "ano mate pravdu a ano dokazete to a ano makajte" :D

takze vsetko dobre bude :D

Kloya

Ano spravne si to pochopila dlhy vznikly z podnikania.Problem je ,ze sa neviem nejak odosobnit od domu je to moja srdcovka.Len kalkulacka nepusti.Este premyslam,ze ostanem v dome len ostanu mi dlhy a kvalita zivota ziadna len drina a krasna vila

Jaja15

Záleží s čím podnikáš a či ťa to tvoje podnikanie uživí....Ak sa ti viac vyhovuje život v dome a podnikanie "nevynáša" tak ho zruš a niekde sa zamestnaj....Predpokladám ale, že si z podnikania zadlžený a preto uvažuješ nad predajom domu, splatením dlžôb z podnikania a začať žiť v byte,či?