Ahojte dlhsiu dobu premyslam poradte mi ..potrebujem nazor cudzich . Vaham ci predat dom s podnikanim ale podnikanie mi nestaci.. dom je krasny ..zahrada ..rozpravkove vsetko.Alebo ist do bytu a zamestnat sa a byt bez dlhov ,ale zivot v byte a zamestnana? Neviem si rady
Co si vybrat
Citim sa uz vycerpana.. nemam tolko elanu co kedysi moja situacia pretrvava viac ako 10rokov.. je to tazke.
Kloya
podla mna sa divate na zivot stale cez rozum, resp. absolutisticky (akoby nieco bolo len dobre a nieco len zle .. vsetko ma svoje plusy aj minusy ..
Skuste uplnu opacnu stranu: nie sa divat na to CO, ale pozriet sa na plusy: mate rada dom .. to je prosto vyhoda :D
a rada aj podnikate napríklad ... to je prosto vyhoda :D
vznikne vec nova, kombinacia (predtým ste ju nemohli vidiet, pretoze ste pouzivali vyber z uz existujúcich rieseni .. teraz vytvrate kompletne nove riesenie ktore sem este len pride).
Je dolezite oddelovat "co" od "ako". Potrebujete dobry pocit, aby ste to riesenie videli. Vypite si zajtra a napiste si plan .. ale nie taky ze keby takto, tak takto a takto a takto .... ale uplne uplne uplne uplne uplne meganajviac najlepsie ... ako keby bol zivot len jeden .
lebo zivot je jeden ... a vlastne tie sny ktore mame je kvazy znak mladosti, chceme skusat prosto ..... znakom zrelosti je prave spokojnost : )
musite ist na 150% :D aj dom, aj podnikanie, aj vsetko .... musite byt nadsena so vsetkeho ..
a ked sa nedari tak treba buchnut po stole a vypit si :D je lepsi mensi hnev v sucasnosti ako vacsi hnev v buducnosti :)
dobre robite co robite len treba makat pridat na 150%.
to je taka klasicky model: co hlada 99% ucastnikov tohto fora?
niekoho kto im povie "ano mate pravdu a ano dokazete to a ano makajte" :D
takze vsetko dobre bude :D
Ano spravne si to pochopila dlhy vznikly z podnikania.Problem je ,ze sa neviem nejak odosobnit od domu je to moja srdcovka.Len kalkulacka nepusti.Este premyslam,ze ostanem v dome len ostanu mi dlhy a kvalita zivota ziadna len drina a krasna vila
Záleží s čím podnikáš a či ťa to tvoje podnikanie uživí....Ak sa ti viac vyhovuje život v dome a podnikanie "nevynáša" tak ho zruš a niekde sa zamestnaj....Predpokladám ale, že si z podnikania zadlžený a preto uvažuješ nad predajom domu, splatením dlžôb z podnikania a začať žiť v byte,či?
Tvoje vnútro, intuícia ti najlepšie odpovie. Len ho treba počúvať a riadiť sa ním.
ale ved ked budes podnikat tak nemusis sa zadlzit