Ahojte :)
momentalne som po rozchode a kedze je ten posraty Valentin, myslim, ze kazdy sa rad vyrozprava a napise svoj pribeh a ked nie tak som sa mylila :D
Moj pribeh je dost neprijemny, clovek ktoreho som milovala mi predvcerom po 4 mesiacoch natahovania (po rozchode) povedal, ze vlastne ja som mu lahostajna a nikto iny ho nezaujima len on sam .. au!
Stretavam ho kazdy den, takze pravidlo zide s oci, zide s mysle nemozem uplatnit. Jedina moznost, dievca zbal si kufre a chod dalej !...keby to bolo take lahke :) nespavam, tabletky na spanie su mojim najlepsim kamaratom - Alkohol zu nemozem citit a rozmyslam o terapeutke...prisla som totiz na to ze nielen vo vztahu ale este aj tie 4 mesiace rozchodu som Bola manipulovana a dobra iba ked on potreboval...clovek sa snazil pomoct a nakoniec som vysla ako chudera :) za dobrotu na zobrotu....a dnes ked je ten Valentin, pozeram do vedlajsej kancelarie na egoistu co mi zlomil srdce, ako sa usmieva na pc... :) tak si podme pomoct sa odmilovat, napiste ako sa s rozchodom vyrovnavate a co Vam pomaha :) verim ze tu najdem par pribehov anavzajom si otvorime oci, ze nam toto vazne za to nestoji!!! Vsetci mame pravo na to mat zdravy vztah! byt milovany, respektovany, taki aki sme...a hlavne po cely cas ! nie len ked to niekomu vyhovuje . Piste svoje priehy, tesim sa :)