PMS

Lenka 778

Ahoj, :) mam pre teba radu, ktora mne zaberie absolutne vzdy. Prisla som na to sama anaozaj to zarucene funguje. Uz je neskoro pre tieto kramy, ale na buduce ZACNI CVICIT. Nie pri menzese ale pred. Ked ti tento skonci, okamzite venuj aspon hodinju vecer cviceniu a z po kym nepride dalsia menstruacia. :) uvidis ze ani tabketku nebudes potrebovat :) mne to zabera...uz 5 mesiacov necitim bolesti ani pred ani pri kramoch :) a ak nahodou sa nejake objavia, dam si alchemilkovy caj a vatu namocenu v 50% alkohole a osolenu dam do pupku (znie to divne, ale naozaj to funguje) :) skus to a uvidis ale najma to cvicenie! :)

vikky

Mala som ho odjakziva.A len v nohach v klboch tie boleati na zblaznenie a prsia och vlacim na sebe asi tonu dva tyzdne ,potom ked to dostanem ,tyzden sa preberam,dva tyzdne pokoj potom zasa .Lekar ze mam vela oddychovat co ? Dva tyzdne .Mas pravdu neviem preco sa o tom nehovori ved to je horor co ta zena vtedy preziva

Bubliii

Tak ak je to až také vážne, že nevládzeš stáť na nohách, určite by som sa obrátila na lekára. Možno ti chýbajú základné stopové prvky a to nie je sranda, môžeš hocikedy odpadnúť. Užívaš vitamíny?
Panadol femina sú také lentilky, mne to teda nezaberalo vôbec.. paracetamol je dosť slabé analgetikum.
A k domácnosti.. ja neviem, ako to u vás funguje, ale svet sa nezrúti, ak manžel na pár dní preberie povinnosti v domácnosti. Aj malé deti chápu, že "mamička sa necíti dobre a musí si oddýchnuť." Máš na to predsa právo, nie si robot.
Môžem ešte jednu blbú otázku: mala si PMS odjakživa alebo to začalo až neskôr? Vždy to bolo takéto neznesiteľné? Ja sa sopravedlňujem a nechcem byť netaktná, ale mne PMS tiež dosť strpčuje život a popravde ľudia o tom neradi hovoria. Pritom mňa by zaujímali takéto informácie a prípadne ako riešiť tieto stavy...

vikky

Jedine panadol femina ,ale uz ani to nepomaha prakticky v poslednych mesiacoch uz nic nezabera ,normalne som mimo a nervozna ako..... Dnes som si aj pocvicila ,ale vsak ma nudrzia kolena musim sa pridrziavat ..Keby m a apon doma chapali (manzal a dvaja chalani)

Bubliii

No musíš vydržať, inak to nejde.. poznám tie stavy :( a aké lieky používaš? Ja nepoužívam nič okrem pohybu (nezdá sa to, ale pomáha), niekedy masť od bolesti a veľa vitamínov. Obzvlášť horčík je dobrý na nervy a kŕče v nohách.