Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chce priateľstvo s výhodami

Príspevok v téme: chce priateľstvo s výhodami
katka7898

Ahote potrebujem poradiť, v poslednom čase som sa zblížila s jednym chlapcom. Pomohol mi v najtažších chvílach života a bol pri mne. Prepísali sme celé hodiny až sme sa začali stretávať. Myslím ze ja k nemu citim viac ako priatelstvo, stal sa pre mna clovek, ktoremu po dlhom čase verim a je mi s ním dobre. Minuly tyzden sme spolu boli už 5 x, objimali sme sa, bozkávali a vedela som, že už chce aby došlo k sexu. Povedala som, že ešte nechcem. Bol sklamany a ozval sa az po dvoch dnoch aj to len strucne. Neskôr sme si o tom písali a z toho čo napisal som usudila že zrejme očakáva ,,priatelstvo s výhodami" . Co ma sklamala pretože sa zdalo, že ku mne cíti niečo viac a má ma rád. Moze z priatelstva z výhodami vzniknut láska alebo sa do toho nemám ani púšťať ? :/ Dakujem za všetky rady a osobne skusenosti

Ja123

Radím ti ako muž, nezamotaj sa z nesprávnymi mužmi, tento ti teraz povie to čo chceš počuj, ale s funkčným vzťahom s ním nepočítaj. Vykašli sa na neho a viac ho nekontaktuj, nie si mu nič dlžná.

Mesačný princ

katka7898 - musíš si najskôr odpovedať na otázku, čo je vlastne láska? Až keď budeš poznať odpoveď, tak budeš vedieť odpoveď na tvoju otázku, ktorú si položila na konci témy.

Nesúhlasím s názormi nižšie. Môže sa stať čokoľvek a len preto, že niekto má také skúsenosti aké má...to ešte neznamená, že tebe sa nemôže podariť niečo odlišné.
Povedal ti osobne, že niečo také chce, alebo si to len vydedukovala?
Ono nemal som doteraz vzťah, kde by bola moja partnerka zároveň kamarátkou...tak neviem ako to majú iní, ale myslím, že nie je nič krajšie, ako keď sú dvaja priatelia zároveň partnermi.

A čo sa sexu týka, tak tam nevidím tiež žiadne obmedzenia. To závisí len od teba. Ak ho neľúbiš, tak s ním nespi a je po probléme ale ak niečo spravíš, tak to nikdy neľutuj spätne!

A čo také sa stane ak sa spolu vyspíte? Napriek tomu, že nemáte vzťah a ste len kamaráti, ktorí sa bozkávajú...???
Nejde mi to nejako dokopy!

Svet bude existovať, no otázkou ostáva čo vlastne chceš ty. Chceš počkať kým nenájdeš niekoho kto bude taký ,,super,, ako ten tvoj ,,kamarát,, alebo už poznáš nejakého človeka a je ti s ním super...alebo......?

Je milión scenárov, ako to môže dopadnúť a je utópiou si vytvárať budúcnosť vo svojej hlave. Tá budúcnosť ešte nejestvuje.

a_dr1a

Ahoj Katka.
Napisala si: "Neskôr sme si o tom písali a z toho čo napisal som usudila že zrejme očakáva ,,priatelstvo s výhodami".
Takze. Spytaj sa ho priamo a na rovinu (aby nedoslo k nedorozumeniu a nespravnemu vykladu tlmoceniu usudku) - co presne ON po tebe chce. O co presne ide jemu. Aby ste v tom obaja mali jasno. Ak povie, ze chce s tebou vztah, tak sa stretavajte prehlbujte vase city ztah ai. No ak ti povie, ze sa viazat nechce a chce iba kamaratstvo s vyhodami, rozhodni sa potom hlavne - co chces ty. Nepozeraj na neho. Ale na seba a co hces ty. Lebo on to iste urobil tiez. Rozhodol sa co chce on a nepozeral na to, co chces citos ty. Sorry. Pises ze ti pomohol, ale aby ti skor tymto nepomohol k este vacsiemu padu na dno.
A este nieco. Ty si donho uz teraz zalubena. Ak spolu zacnete mavat sex (nie milovanie, sex), tak sa nanho naviazes upnes este viac. Ale tam musis pocitat aj s tym, ze to raz, skor-ci neskor skonci kvoli inej, alebo kvoli inej do ktorej sa zalubi. Nemusi ale ver, je vacsia sanca konca nez spolocnej buducnosti. Ano. Aj vztah moze skoncit. Ale ukoncit vztah je uz ovela tazsie nez ukoncit vlastne nieco, co ani nie je a nikdy nebolo. Ty budes zblbnuta zalubena zranena znicena a on si najde taku, do ktorej bude blazon a ponukne jej zrazu vsetko, co tebe nechcel nedal aj ked ty mu das vsetko. Cize inej ponukne vztah lasku manzelstvo ai. A ty zistis, ze si prenho vlastne nic neznamenala nebola a budes sa psych.citit mizerne a na dne. Preto aj ty hladaj takeho, ktory ta bude chciet na vsetko a nielen na sex. Ktory sa do teba zalubi, bude s tebou z lasky, budete mat vztah puto, ai. Cize vsetko. Muzi sex prezivaju inak ako zeny. A muzi rozlisuju a vedia oddelit sex od lasky. Zeny skor nie nez ano

karpina

Ja osobne by som nespala s chlapom bez vztahu. To su hodnoty, ktore jednoducho vyznavam. Sex nie je len na uzivanie,ma to ovela hlbsi vyznam. Za to, ze teraz ludia s..kaju kade-tade, bez zavazkov, len tak pre srandu, to nie je v poriadku. Ale ked niekoho taketo povrchne j..backy bavia, tak prosim. O nich si pomyslim svoje a idem dalej. Chlapi dokazu sexovat bez lasky, je to take ich pudove spravanie, zeny tazsie dokazu oddelit sex a lasku. Ja by som sa vyprdla na chlapa,ktory chce po mne len sex..Je to sebecke od neho. Nech ta berie ako osobnost a chce s tebou normalny vztah, lebo takto si len ako anca,ktoru pretiahne a ide dalej.

denisaf

nie nevznikne z toho nic viac. Mnohe zeny takto na takych ako tvoj kamarat cakali roky a nezmenilo sa vobec nic. Ak chces vztah tak si hladaj schopneho chlapa na vztah. Vies vsimla som si ze pre slovenskych muzov je toto idealne zavola ta len na sex a potom od teba chce mat pokoj aby mohol lovit dalsie. nema voci tebe ziadne povinnosti. Idealne pre dnesnych chlapov ktory sa nevedia postarat ani sami o seba nie este o frajerku a rodinu.