Ahote potrebujem poradiť, v poslednom čase som sa zblížila s jednym chlapcom. Pomohol mi v najtažších chvílach života a bol pri mne. Prepísali sme celé hodiny až sme sa začali stretávať. Myslím ze ja k nemu citim viac ako priatelstvo, stal sa pre mna clovek, ktoremu po dlhom čase verim a je mi s ním dobre. Minuly tyzden sme spolu boli už 5 x, objimali sme sa, bozkávali a vedela som, že už chce aby došlo k sexu. Povedala som, že ešte nechcem. Bol sklamany a ozval sa az po dvoch dnoch aj to len strucne. Neskôr sme si o tom písali a z toho čo napisal som usudila že zrejme očakáva ,,priatelstvo s výhodami" . Co ma sklamala pretože sa zdalo, že ku mne cíti niečo viac a má ma rád. Moze z priatelstva z výhodami vzniknut láska alebo sa do toho nemám ani púšťať ? :/ Dakujem za všetky rady a osobne skusenosti
chce priateľstvo s výhodami
Peterfk. Ludia ci chcu/nechcu - ocakavania maju. Kto tvrdi opak, klame. Ocakavania su vo vsetkych sferach oblastiach ludskeho zivota. Praca skola rodina vztahy sex sport volny cas zdravie choroba cestovanie dary jedlo pitie hypoteky vyplata odmeny ai ai. Ides uz len na blby obed a ocakavas, ze sa dobre a chutne najes, ides do kina a ocakavas ze to bude dobry film ci prepadak, rano vstanes a ocakavas ze dalsi den ktory zvladnes, ides na blbe pivo s kamosmi a cakas ze bude fajn a zabavite uvolnite sa. Pokracovat sa da donekonecna. Ocakavania nemaju iba veci ci cokolvek, co nema rozum (o citoch emociach teraz netocim). Lebo este aj zvierata maju ocakavania. Bud ocakaju atak odmenu zradlo pohladenie trest ai ai.
Kto ma ocakavania, ten sa sklame.
Slova odbornika. Pekne vysvetlene a hlavne ten zaver. Ine je teoria a ine je prax. Ludia nie su stroje ci veci. Su to ludske bytosti ktore maju city emocie tuzby sny ocakavania ai ai
Podla tohto clanku, az 44 percent priatelstiev s vyhodami konci dlhodobym vztahom
zase nerobte z toho totalne zlo, je to uplne normal, ked si dvaja rozumeju ako priatelia, vedia sa porozpravat, a citia k sebe aj fyzicku pritazlivost a su slobodni, a este ked zistia ze im to funguje aj v sexe, ze sa po nejakom case daju dokopy natrvalo.
Podľa mňa to nemáš dobre odkomunikované s ním. Však s ním sa porozprávaj, že čo chce. My máme zistiť, že čo si myslí? Možno mu ani neišlo o sex s výhodami, možno len bol spontánny. Prečo toľko nadávok? "Už sa videl tam? A to je kde? Vo va.íne? Vzťahy začínajú kadejako. To maj tiež na zreteli.
Nemému dieťaťu ani vlastná mama nerozumie:-)
www.youtube.com
Katka, daj si pozor. Toto je znama klasika...on dal do toho vela energie a snahy - pisal s tebou , hltat tvoje vylevy a bol ti oporou ako pises...vsetko toto podstupil v domneni, ze si potom zadara zatrtka , videl ta ako lahku korist. Kedze si cuvla a on uz sa videl ,,tam" pochopitelne ho to dost vytocilo a ukazal ti pravu tvar - on ziadne city ku tebe neprechovava, dobre si urobila ze si sa s nim nevyspala a bud uz opatrnejsia! Namotal ta riadne a je si toho vedomy.
nerob to..viem o com hovorim..ak bude chciet skutocne vztah bude sa podla toho spravat..toto nevedie k nicomu dobremu,len co by si sa viac na neho naviazala a on bude rad ze ma daku zabavku az dokym si nenajde nieco lepsie a ty skoncis odkopnuta , zneuzita sama. Ak ochladol len preto lebo si mu hned nedala,kasli na to nestoji ti za to a je jasne ako "velmi" mu na tebe "zalezi" ..
Je mi smiesne ako jej tu niektory davaju nadeje... ved on bol k nej odmerany a drzy zato ze sa s nim nevyspala a ze k nicomu nedoslo.... to je typicky prejav chlapa co chce vyslovene len jedno... keby bol iny netlacil by ju do sexu a nechoval by sa ako urazene decko... pisem jej to lebo som si to sama prezila... kamos ktoreho som mala rada aj sme si rozumelo tomu zrazu preplo a navrhol mi kamaratstvo s vyhodami... co som odmietla.... on sa urazil a uz sa spolu nebavime vobec. ani ma nepozdravi na ulici :-D.. inak naozaj obdivujem baby co sa na toto daju.... ja si seba a svoje zdravie vazim najviac na svete... nikdy by som do toho neisla
tak na toto by som sa teda nedala asi ani za svet už dnes :)