Mám 26 rokov a vo štvrtok by som mal ísť na jeden pracovný pohovor. Nemám nič proti tej firme, ale ešte sa mi črtá niečo na pondelok, čo by mi viac sadlo. V tejto firme chcú hlavne oni mňa, kvôli jazykovým znalostiam. Ja som zo severného SK a oni z BA, takže nemám chuť sa tam trepať, lebo by som rád počkal do pondelka. Neviem však, čo im napísať, prečo nejdem, lebo zatiaľ ich chcem mať v zálohe. Čo by ste napísali?
Pracovný pohovor ako sa vykrútiť
normálne na ten pohovor chod... zamestnávatelia bezne ukončuju pracovny pohovor slovami "ozveme sa.." môžeš aj ty im povedať že ešte si to musíš rozmyslieť, že sa rozhodneš do pondelka,utorka..pokial maju o teba važny zaujem počkaju,...
Dominik_005 ono je Problem ze v tej druhej praci sa moze stat ze budes cakat na odpoved zopar tyzdnov... a potom si v riti :)
inak neviem co sa tu rozculujete je to uplne normalne ja som tiez takto mal zu ustne dohodnutu zmluvu s jednou firmou ked ma tahali do inej na pohovor tak som tiez zdrzoval... ti ma tiez chceli lebo ma nutili silou mocou tak som im povedal co je vo veci a zu sa neozvali :) bolo to ale dost netakticke zu by som to druhykrat nespravil a preto uplne chapem zakladatela
myslis ze je vhodne sa z toho vykrucat?
Áno, presťahoval by som sa.
Uchádzal som sa preto, lebo som tú prácu naozaj aj chcel a hľadám si prácu. V piatok mi prišla dobrá ponuka, ale pohovor mám až v pondelok a tá práca je ešte viac zaujímavejšia.
Z tej prvej ponuky ma tlačia na čím skorší termín, lebo tam viem, že iného uchádzača tak skoro nenájdu, kvôli jazykovým znalostiam.
Chcel by som sa vykrútiť, ale neviem čo povedať.
ak by si sa mal prestahovat a nedochadzal co teda predpokladam by som im jednoducho zavolal ze mi do toho nieco prislo a posunul to
Ked sa ti nechce trepat 200 km, tak naco si sa o tu pracu uchadzal?
Vo štvrtok určite ísť nechcem, nechce sa mi trepať 200 km a vyhadzovať peniaze.
Normálne im zavolaj že vo štvrtok máš dohodnutý pohovor, že budeš mimo SR a či sa dá prehodiť pohovor na budúci týždeň.....Prípadne na pohovor choď, veď nástup budú chcieť najskôr od nového mesiaca a ak sa zadarí lepšia ponuka tak tam zavolaj že ťa to mrzí, ale dostal si lepšiu ponuku.....Určite ti nebudú hneď na pohovore dávať podpisovať novú zmluvu....
Normalne im napis,ze si ochorel,mas chripku