ruca sa nam vztah??

Príspevok v téme: ruca sa nam vztah??
elii565

Ahojte.Viem , ze podobnych clankov tu je uz milion tristo ale predsa skusim napisat co ma tak štve... Ide o to , ze prestavam mat pocit ,ze poznam svojho frajera.. uz sme spolu 2 roky a dakedy si uz prideme ako nejaky stary zohraty par a potom ma zase prekvapi cimsi zlym... napriklad ide o to , ze sa dohodnemr ze ideme kdesi von zabavit sa, este on sam to navrhuje no ked sme tam tak len na kazdeho zazera,pritom smes kamaratmi , ked sa neda rozpravat s nim tak jasne ze si pokecam s kamararmi , ved je to normalne... ale to je uz velkyyy problem... ziarlivost to o nom viem.. avsak on?on moze robit co chce... ani mi nehovori s kym alebo kde bol za cely dem len povie ze dnes nic a tak... a potom sa podozvedam od druhych co kde robil... jemu to je nrpodstatne povedat ze bol tam a stym v krcme alebo kde ... zatial co ja som kontrolovana i ked idem ku kamaratke. Toto este pochopim resp. Je to hrozne ale tuto vlastnost - ziarlivost o tej viem uz dlhsie... Teraz sa zasr zacal chovat divne u nas doma.. vzdy bol ten typ ze radsej nebol prilis dlho s nasimi a so sestrou , skor ked bol u nas tak chvilu pokecal a vacsinou sme boli u mna v kzbe ... tento krat to bolo tak ze sme sa zakecali dole s rodinou a decentne sme si vypili... fakt len po jednom stamprliku :) uz bolo dost hodin a ja vravim ze mi je strasne zle ( mala som chripku bolelo ma cele telo ,a ten pripitok mi nespravil prekvapivo moc dobre ) tak som myslela ze ideme ku mnr a ze sa bude o nna starat tak ako ja o neho ked he chory alebo co...na podiv tam ostal hodinu ,dve,tri... citila som sa tak divne , ze tam radsej kecia so sestrou ako by siel ku mneked mi bolo zle.. viem ze ziarlit na rodinu?uplna blbost ale vtejto situacii som si prisla ako pes na ktprom mu vobec nezalezi ... pricOn na chvilu prebehol hore ku mnea povedal idem sa len dole napit a som tu.. na podiv bol prec dalsiu hodinu... a ked este zohladnim to ze si uz obcas nemame co povedat... ruca sa nam vztah? Je to tak alebo to treba vydrzat...niekedy i taketo detaily sa dotknu cloveka.. v minulosti sme da vedeli navzajom podrzat a pochopit ..bla vla vsetko ako v kazdom vztahu na zaciatku ideal... teraz tomu tak neni... teraz je to skor o vykrikovani si , a tie chvile ktore fakt za nieco stoja, tych je uz velmi malo... ale zasa maju velku vahu... prosim o radu.. moze to byt krizaal sa to uz nezmeni?obcas mam pocit ze to ide uz len k horsiemu.VDAKA

Mesačný princ

Čo ak to je celé len o tom, čo ty očakávaš? Nie je to tak, že od partnera očakávaš presne to isté, čo mu ponúkaš ty? A čo ak sa to neplní? No v tom prípade nastáva ,,dusná,, atmosféra. Tvoj priateľ je taký, aký je. Človek sa síce časom formuje ale nemení sa!

Ako by sa mal podľa teba priateľ správať? Naozaj si myslíš, že objavíš človeka, ktorý sa bude správať presne podľa toho, ako sa v určitých situáciách správaš ty? A možno objavíš, ale tento človek to určite nebude :)

Ak sa pýtaš či sa Vám rúca vzťah, tak sa Vám už zrútil a nemá to so vzťahom vôbec nič spoločné. Pretože to tak cítiš, cítiš pochybnosti, frustráciu, nerešpektovanie ,,základných postupov,, toho, ako by sa ,,mal,, človek vo vzťahu správať.

V súvislosti s týmto ma napadlo slovné spojenie, na ktoré som skutočne veľmi alergický a to ,,patrilo by sa,,.

Kľudne ti mohol urobiť aj to, že by s tebou nechcel sex, nechcel vôbec spoznať tvoju rodinu, bol by patologický hráč, či mal iný nedostatok...

Ak premýšľaš takto, tak to už lepšie nebude!

Novycas

Tvoje obavy sù opodstatnené.Nebudem ti pìsat ako sa má chovať tvoj partner lebo to vieš.Často sa stáva že na začiatku vztahu sa partner snažì a potom je vlažný .Nedovol to aj za cenu že sa mu to nebude páčiť.Pohovor si snìm .Prejav svoju nespokojnosť a obavy o vas vzťah.Nenechaj to tak lebo ťa to bude stale zožierať.Niekedy chlapy potrebujù trošku nakopnùť a potom zase nejaky čas to šlape len to nesmieš prehliadať.Každý vzťah sa formuje .Nefunguje to tak že spoznáme perfektného človeka a takým zostane až do smrti.Formujú nás skùsenosti ludia okolonás zrejeme starneme zvysuje sa nam ego na zaklade toho co sme dosiahli atd.Ak nevyjadrìš nespokojost partner si mysli ze je vsetko v poriatku.Možno sa formuje na taký obraz ktorý sa tebe nemusì páčit a teraz je uz iny ako bol pred dvoma rokmi a aký bude o ďalšie dva!